That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Gaming, PC, PS4, Trailer, Xbox One

Hiruzen Sarutobi keert terug naar Naruto To Baruto

BANDAI NAMCO Entertainment Europe kondigt met plezier de terugkeer aan van Hiruzen Sarutobi in NARUTO TO BORUTO: SHINOBI STRIKER, dat beschikbaar is op PlayStation 4, Xbox One en PC via Steam.

Spelers die de Season Pass reeds hebben aangeschaft of die DLC2 aankopen, krijgen vanaf vandaag toegang tot Hiruzen Sarutobi als Master Character. Hierdoor kunnen ze zijn vaardigheden, outfit en wapens gebruiken voor hun eigen in-game avatars. Sarutobi is vanaf nu ook gratis speelbaar voor iedereen.

Sarutobi was de derde Hokage van Hidden Leaf Village en werd beschouwd als een van de sterkste ninja’s van het dorp door zijn uitgebreide arsenaal aan krachtige jutsu.

The Firestyle: Dragon Flame Bomb creëert een vlam die ontploft bij aanraking met de tegenstander en veel schade aanricht.

The Earth Style: Earth Dragon Bullet helpt spelers het veld te controleren. Bij activatie, roept deze Ninjutsu de Earth Dragon op die kogels schiet naar elke tegenstander.

Sarutobi’s meest formidabele techniek is echter de Reaper Death Seal. Tegenstanders die door deze Ninjutsu worden geraakt, ontvangen een fighting de-buff en zien hun respawn timer verhoogd worden.

NARUTO TO BORUTO: SHINOBI STRIKER is verkrijgbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC via Steam.

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE