Home GamingAndroid Hiro Capital sluit zich aan bij Knollwood en boost VC met grote investering in Skybound Entertainment

Hiro Capital sluit zich aan bij Knollwood en boost VC met grote investering in Skybound Entertainment

by Jos Vis

Hiro Capital heeft geïnvesteerd in Skybound Entertainment in een belangrijke, niet bekendgemaakte ronde onder leiding van Knollwood Advisory met deelname van Boost VC, en vervolg op deelname van Com2uS en Skydance Entertainment. Skybound Entertainment is de thuisbasis van veelgeprezen franchises, waaronder The Walking Dead, Invincible en Impact Winter.

“Er is niets krachtiger dan verhalen vertellen, en ik ben verheugd dat Hiro heeft kunnen investeren in Skybound Entertainment, makers en curatoren van uiterst meeslepende omniversen. Als iemand die in de loop der jaren talloze zombies heeft gedood in tabletop- en videogames, voel ik me als Robert en ik gelijkgestemde geesten’, zegt Sir Ian Livingstone, medeoprichter van Hiro Capital.

“We zijn verheugd dat Hiro zich bij de familie voegt en Ian welkom heet in het bestuur. Deze investering zal ons helpen de evolutie van bestaande hitfranchises te versnellen, evenals nieuwe content voor onze fanbase over de hele wereld”, aldus Skybound CEO David Alpert, namens voorzitters Robert Kirkman en zakenpartner Jon Goldman.

Skybound brengt makers samen in zijn veelzijdige bedrijf, waaronder strips, interactieve games, audio, film en televisie (traditionele en digitale platforms), licenties en merchandising. Skybound heeft met succes een aantal van zijn grootste IP gefranchised door makers en hun inhoud te verbinden met nieuwe platforms en doelgroepen. Skybound is verantwoordelijk voor het omzetten van Robert Kirkman’s stripreeks The Walking Dead in een franchise van meerdere miljarden dollars door middel van een televisiebewerking, talloze videogames en merchandise, en romans. Kirkmans stripreeks Invincible is ook in productie voor seizoen 2 en 3 na een veelgeprezen en succesvol debuut in het eerste seizoen via een exclusieve samenwerking met Amazon Prime.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: