Home GamingNintendo Switch Het wachten is klaar! Mistover nu beschikbaar op Switch en Steam

Het wachten is klaar! Mistover nu beschikbaar op Switch en Steam

by Jos Vis

Ontwikkelaar en uitgever KRAFTON Game Union, vooral bekend van PUBG en TERA, hebben vandaag de lancering aangekondigd van hun nieuwste gameproject, MISTOVER. De roguelike, turn-based RPG waar strategie, keuze en gevaarlijke kerkers wachten, wordt vandaag digitaal gelanceerd voor het Nintendo Switch -systeem en de pc (via Steam). De versie van het PlayStation 4 computerentertainmentsysteem wordt uitgebracht op 14 oktober.

Spelers kunnen de gratis MISTOVER-demo’s ook downloaden op alle beschikbare platforms. Een tijdritdemo geeft de speler de opdracht om in tien minuten uit de kerker te ontsnappen, terwijl de volledige demo de speler laat kennismaken met de kennis van de mist en een diepgaande inleiding tot de gameplay-mechanica biedt. KRAFTON heeft onlangs aangekondigd dat community-feedback van de demo’s is opgenomen in het eindproduct.

Met een opvallende kunststijl die put uit zowel westerse als Aziatische invloeden, is MISTOVER een roguelike kerker-RPG met een strategiegericht turn-based vechtsysteem. Spelers worden belast met het leiden en leiden van een Corps-bemanning op een steeds veranderende kerkerexpeditie door de Pillar of Despair, waarbij ze de mysteries van de Vortex ontrafelen om een ​​remedie te vinden voor de corrumperende eigenschappen van de Mist die het rijk bedreigen.

Een massieve draaikolk die bekend staat als de Pillar of Despair liet een dikke mist los die over het kleine koninkrijk van Arta veegde en de eens weelderige landen in verval bracht. Vanuit deze draaikolk werden geweldige wezens, bekend als espers, vrijgelaten die alles op hun pad vernietigden. Terwijl Arta op de rand van vernietiging lag, verdwenen alle aanvallen en begon het Expeditiekorps leden te werven die bereid waren om de dodelijke mysteries en effecten van wat Corps-leden de Misfortune Mist noemen te trotseren.

MISTOVER Hoogtepunten zijn onder meer:

  • Meer dan 40 uur expedities door vijf verschillende regio’s
  • Procedureel gegenereerde kerkers leveren elke keer nieuwe expeditie-ervaringen
  • Bouw een onoverwinnelijk korps door het combineren en strategiseren met acht verschillende klassen
  • Leer en beheers meer dan 13 unieke vaardigheden en upgrade apparatuur om Corps-leden te verbeteren
  • Blootstelling aan de Mist beïnvloedt alles, soms op verrassende manieren, inclusief Corps-leden, monsters, planten en dieren, en zelfs apparatuur, items en relikwieën
  • Unieke spelsystemen vinden spelers die interne conflicten beheren tussen ‘tevredenheid’ en ‘hebzucht’
  • Beginnende en ervaren spelers kunnen hun moeilijkheidsgraad instellen met Easy, Medium en Hard levels
  • Ontworpen voor spelers die van moeilijkheid houden, is MISTOVER niet voor bangeriken – en beschikt over een permanent doodssysteem

MISTOVER is ontwikkeld en gepubliceerd door KRAFTON Game Union en is op 10 oktober 2019 wereldwijd gelanceerd voor de Nintendo Switch en pc (via Steam), met de PlayStation 4-versie kort daarna.


Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: