Home Gaming Het laatste hoofdstuk van RuneScape’s Elite Dungeons-trilogie lanceert vandaag

Het laatste hoofdstuk van RuneScape’s Elite Dungeons-trilogie lanceert vandaag

by Pim, Sel

RuneScape lanceert vandaag het derde en laatste hoofdstuk van de Elite Dungeons-verhaallijn en roept alle doorgewinterde avonturiers op om zich te storten in de onderwaterdieptes van The Shadow Reef. In een oude verzonken tempel van Ulthven Kreath vol agressieve vijanden komen spelers voor een huiveringwekkende ontmoeting met The Ambassador te staan, een kwaadaardig wezen dat in de diepte woont.

De Elite Dungeons zijn een serie van drie dungeons met een overkoepelende verhaallijn, waar spelers samen of alleen raid-achtige ervaringen kunnen spelen. Ze zijn beschikbaar voor alle RuneScape-leden.

Net zoals bij de vorige twee Elite Dungeons bevat The Shadow Reef een verhaalmodusoptie, waarmee spelers kunnen opgaan in een mysterieuze verhaallijn. Vijanden hebben weliswaar in deze modus minder health en zijn minder sterk, maar beloningen zijn alleen verkrijgbaar door ontmoetingen met bazen.

Dave Osborne, Lead Designer bij RuneScape: “Afgelopen zomer hebben we Elite Dungeons gemaakt om boeiende verhaallijnen te combineren met raid-achtige dungeon-ervaringen. The Shadow Reef brengt die questline tot een epische conclusie, terwijl spelers de geheimen ontdekken onder de inktzwarte wateren van Gielinor. Daarnaast staat ze een onvergetelijke ontmoeting met The Ambassador te wachten, of ze nou alleen of als team op avontuur gaan.”

“We weten dat The Shadow Reef een groot aantal verschillende soorten spelers van RuneScape aan zal spreken. Spelers die hun vaardigheden proberen te verbeteren, spelers die het liefst quests induiken en op avontuur gaan, of spelers die de meest gevaarlijke dungeons zo snel mogelijk proberen te voltooien om de beste beloningen te bemachtigen.”

De eerste delen van de trilogie, The Temple of Aminishi en Dragonkin Laboratory, werden beide in de zomer van 2018 uitgebracht en moesten chronologisch door spelers worden voltooid. Met de lancering van The Shadow Reef kunnen de drie Elite Dungeons echter in willekeurige volgorde worden voltooid. Voor spelers die op hoog niveau hun vaardigheden willen testen en een confrontatie met The Ambassador willen afdwingen, wordt hierdoor een barrière weggenomen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: