Home Gaming Het iconische Wake Island is vanaf 12 december beschikbaar in Battlefield V

Het iconische Wake Island is vanaf 12 december beschikbaar in Battlefield V

by Jos Vis

Net op tijd voor het vakantieseizoen brengt DICE Wake Island terug, misschien wel de meest populaire map in de Battlefield-franchisegeschiedenis. De geliefde map wordt gratis gelanceerd op donderdag 12 december, als onderdeel van de nieuwste update van Tides of War, Chapter 5: War in the Pacific.

Wake Island debuteerde als een E3-demo voor de originele game, Battlefield 1942 in 2002. Sindsdien is de map verschenen in verschillende Battlefield-games, waaronder Battlefield 1943, Battlefield 2, Battlefield 3 en nu Battlefield V. Mr Battlefield zelf, Lars Gustavsson, besprak onlangs de geschiedenis van Wake Island in een blogpost die hier te vinden is.

Battlefield-veteranen kunnen deze iconische map opnieuw bezoeken met dezelfde klassieke lay-out, maar nu met het uiterlijk, het geluid en de functies van Battlefield V. Wake Island biedt zowel de snelle actie van de Breakthrough-modus als de meer traditionele Conquest Assault-modus. Beide gameplay-modi zullen zeker non-stop actie opleveren, aangezien squadrons hun doel willen veroveren.

Om soldaten te helpen bij de voorbereiding op de strijd, heeft de ontwikkelaar zelf een paar tips samengesteld:

  • In Breakthrough krijgen aanvallers tanks in de eerste sector, verdedigers niet. Maak hier gebruik van als je aanvalt. Als je ook verdedigers in het hotel ziet verstoppen, haal die dan neer! Verdedigers kunnen vestingwerken bouwen om dit tegen te gaan.
  • Aanvallers kunnen ook manieren vinden om de hangar te vernietigen. Verdedigers moeten zo snel mogelijk tankvallen instellen om te voorkomen dat de tanks in de hangar komen.
  • Sommige bunkers kunnen worden vernietigd, sommige niet. Verdedigers kunnen de tunnels die naar de bunkers leiden in hun voordeel gebruiken door een smoorpunt te creëren.
  • De laatste sector is het belangrijkste doelwit voor het inschakelen van artillerie of raketversterkingen. Gebruik ze.
  • Onderschat de kleine boten niet! Ze zijn snel, behendig en perfect voor flankeren.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: