Home Gaming3DS HET DEUS EX-UNIVERSUM WORDT UITGEBREID MET DEUS EX: MANKIND DIVIDED – BREACH EN DEUS EX GO

HET DEUS EX-UNIVERSUM WORDT UITGEBREID MET DEUS EX: MANKIND DIVIDED – BREACH EN DEUS EX GO

by Mark van Truijen

De bekroonde studio’s Eidos®-Montréal en Square-Enix® Montréal kondigen vandaag twee uitbreidingen aan voor het Deus Ex Universe®: Deus Ex: Mankind Divided® – Breach en Deus Ex GO™. Beide brengen nieuwe elementen naar het rijke transmediale universum.

Deus Ex: Mankind Divided – Breach is een innovatieve game mode die wordt toegevoegd aan Deus Ex: Mankind Divided. Deze nieuwe dimensie van het spel geeft voor de eerste keer een arcade-achtige draai aan de gameplay van Deus Ex: Mankind Divided, met een boeiende puzzel-shooter-ervaring als resultaat. Als een Ripper is het je doel om uiterst geheime bedrijfsgegevens te verkrijgen en verkopen door enkele van ‘s werelds best beveiligde servers te infiltreren. Het geld wat je daarmee verdient kun je gebruiken om zowel je vaardigheden als arsenaal te upgraden. De beloningen die je spelenderwijs verdient, inclusief XP, credits, en booster packs, zul je hard nodig hebben om de stijgende moeilijkheidsgraad van het spel te overwinnen. Daag jezelf, je vrienden en mensen van over de hele wereld uit in de ultieme, arcadevariant op Deus Ex ®. Deus Ex: Mankind Divided – Breach is een levende spelstand die regelmatig wordt ge-update met nieuwe uitdagingen en mogelijkheden.

“We voegen een gloednieuwe game mode toe aan Deus Ex. Deze levert niet alleen een nieuwe visuele stijl, maar geeft ook verdieping aan het verhaal van het Deus Ex-universum”, zegt David Anfossi, studioleider bij Eidos-Montréal. “Breach verrijkt de spelervaring van Deus Ex: Mankind Divided ook met een totaal andere setting.”

Deus Ex GO is een turn-based infiltratiepuzzelspel in een gestileerde interpretatie van het Deus Ex-universum. Als dubbelagent Adam Jensen maak je gebruik van hacking, gevechten en augmentaties om de pittigste puzzels van de hele GO-serie op te lossen. Werk samen met je bondgenoten in TF29 en het Juggernaut Collective om locaties te infiltreren en de samenzwering achter een terroristisch complot bloot te leggen.

“Met Deus Ex, tillen we de GO-franchise naar een hoger niveau. Voortbouwend op onze ervaring met Hitman ™ en Lara Croft® gaan we met Deus Ex een stapje verder op het gebied van graphics, game design en sociale functies”, zegt Patrick Naud, studioleider van Square Enix Montreal.

Het Deus Ex-universum groeit ook buiten de grenzen van de videogamewereld: Eidos-Montréal is namelijk een partnerschap aangegaan met Open Bionics, de bekroonde robotica start-up, Razer, de wereldleider in het creëren van accessoires en software voor gamers, en Intel, om door Deus Ex geïnspireerde augmentaties tot leven te wekken. De vier bedrijven werken samen om de kloof tussen fictie en werkelijkheid verder te dichten door het ontwerpen, 3D-printen, scannen, creëren en laten werken van betaalbare bionische handen. In dit initiatief komen de expertises van alle vier bedrijven samen, met als ultieme doel om modieuze robotprotheses toegankelijk te maken voor het grote publiek. Meer informatie is hier te vinden.

Deus Ex: Mankind Divided verschijnt op 23 augustus voor PlayStation®4, Xbox One, en Windows-pc.
Deus Ex GO verschijnt deze zomer op telefoons en tablets.

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: