Home Gaming Hellpoint brengt sci-fi actie-horror naar next-gen consoles met brute nieuwe DLC

Hellpoint brengt sci-fi actie-horror naar next-gen consoles met brute nieuwe DLC

by Jos Vis

Uitgever tinyBuild en ontwikkelaars Cradle Games kondigen met trots aan dat de duistere sci-fi actie-RPG Hellpoint op 12 juli de sprong naar next-gen consoles (Xbox Series & PlayStation 5) zal maken, vergezeld van het huiveringwekkende, spannende nieuwe DLC-avontuur, Blauwe zon.

Voor het eerst buiten een high-end pc kunnen spelers de bezienswaardigheden en geluiden van het vervloekte ruimtestation van Irid Novo in haarscherp 4k opnemen, draaiend met een zijdezachte 60 fps op Xbox Series en PlayStation 5. Ook de laadtijden zijn drastisch verminderd.

De lancering van de next-gen update is de eerste DLC-uitbreiding voor Hellpoint – Blue Sun – die voor het eerst werd aangekondigd in augustus 2021. In dit nieuwe avontuur duikt de Spawn op vreemde, nooit eerder vertoonde locaties binnen Irid Novo, zie de invloed van de kosmische goden en ontdek de ware oorzaak van de Merge-ramp.

Voor niet-ingewijden was Hellpoint de debuutgame van de onafhankelijke studio Cradle Games. Gesitueerd in een surrealistische en donkere toekomst van wetenschap-fantasie, proberen de mensheid en buitenaardse wezens de kracht van de ziel te benutten en de macht van de kosmische goden van weleer te ontrukken.
Er is iets vreemds gebeurd aan boord van het kolossale ruimtestation Irid Novo. Het zwarte gat waar het omheen draait, lijkt met de dag hongeriger te worden, en gekke sekteleden en door leegte voortgebrachte demonen besluipen de gangen. De AI van het station heeft jou – een 3D-geprinte agent – gemaakt om te onderzoeken.

Met intense hack-n-slash-actiegevechten, solo of in co-op (gesplitst scherm of online), dompelt Hellpoint spelers onder in een verwrongen universum waar de grens tussen magie en technologie vervaagd is tot niets. Spelers zullen zich bewapenen met messen, geweren en meer esoterische wapens, en het opnemen tegen oude kosmische goden in hun zoektocht om de duistere waarheden van het station te ontrafelen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: