Home Gaming Hello Engineer maakt zich op voor een Steam-release in 2023

Hello Engineer maakt zich op voor een Steam-release in 2023

by Jos Vis

tinybuild Riga is verheugd aan te kondigen dat Hello Engineer zijn versnellingen aanscherpt en een laatste olieverversing krijgt ter voorbereiding op een grote migratie. Dit populaire solo- en coöp-fysica-bouwpuzzelspel, voorheen exclusief voor Stadia, komt nu via Steam naar de pc. Hello Engineer wordt in het nieuwe jaar gelanceerd op Steam.

Stel je technische vaardigheden op de proef in Hello Engineer, een bouwpuzzelspel voor meerdere spelers dat zich afspeelt in de verwrongen tekenfilmwereld van Hello Neighbor. Verzamel onderdelen en gadgets om te bouwen tot vreemde, op maat gemaakte voertuigen terwijl je alleen of met vrienden een 20+ missiecampagne uitvoert.

Wil je gewoon je fantasie de vrije loop laten? Stap in de Sandbox-modus en bouw vrijuit, met toegang tot elk bouwonderdeel in het spel in onbeperkte hoeveelheden. De sandbox bevat ook verschillende optionele constructie-uitdagingen en misschien zelfs een paar geheimen die ontdekt moeten worden. Het zou Raven Brooks niet zijn zonder een paar verrassingen!

Hello Engineer speelt zich af in het schijnbaar verlaten pretpark Raven Brooks, het hol van de beruchte en losgeslagen meneer Peterson! Er gebeurt hier iets heel vreemds, en de Raven Brooks Inventors Club (een bende overdreven nieuwsgierige lokale jongeren) is hier om het te onderzoeken, en het zal al hun vindingrijkheid vergen om heelhuids te ontsnappen.

De Inventors Club baant zich al puzzelend een weg door de drie zones van het park – de Race Track, het Wild West-gebied en de Space-zone. Ze bouwen machines om door omgevingshindernissen te navigeren en gaan onderweg de confrontatie aan met de mechanische handlangers van meneer Peterson. Denk je dat je hot stuff bent? Probeer het op te nemen tegen een GIANT ROBOT SPIDER, een van de hersenkrakende baasgevechten die je moet overwinnen. Zet je denkpet op en moge de beste ingenieur winnen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: