Home Gaming Heers deze zomer over een nieuwe keizerlijke factie in Dune: Spice Wars

Heers deze zomer over een nieuwe keizerlijke factie in Dune: Spice Wars

by Jos Vis

Dune: Spice Wars, het 4X realtime strategiespel dat zich afspeelt in het Dune-universum, zal na de grote multiplayer-update opnieuw worden uitgebreid. Uitgever Funcom en ontwikkelaar Shiro Games onthullen nu een gloednieuwe factie die naar de game komt: The Imperial House Corrino, heersers van het bekende universum gedurende de laatste tien millennia. Deze update volgt de multiplayer-update als de tweede belangrijke mijlpaal in de Early Access Roadmap.

De Houses op Dune zijn onhandelbaar geworden, dus de Padishah-keizer Shaddam IV brengt zijn gevreesde Sardaukar om hen te herinneren aan zijn heerschappij. Hoewel hij veel macht heeft, moet hij ook bepaalde essentiële relaties behouden, het meest cruciaal met de Spacing Guild.

Door als House Corrino te spelen, zullen spelers een heel ander soort economie ervaren om in evenwicht te brengen. Tip de weegschaal van specerijen in uw voordeel door specerijenbelastingen of steekpenningen van andere facties te ontvangen terwijl u de vergoedingen van de Spacing Guild betaalt om interstellaire reizen tegen betaalbare tarieven te behouden en het rijk bij elkaar te houden.

Aan de zijde van de keizer staan zijn loyale raadslieden, die elk unieke voordelen bieden, zij het op het slagveld, in de Landsraad-politiek, voor ruwe productie of anderszins.

Net als bij eerdere updates, bevat deze ook een reeks andere verbeteringen en kleine functies. Er zullen nog veel meer details worden onthuld over het Imperial House Corrino op Gamescom, inclusief de volledige lijst van raadsleden, unieke eenheden en meer.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: