Home Featured Heden en verleden komen samen in de nieuwe Mortal Kombat 11 trailer

Heden en verleden komen samen in de nieuwe Mortal Kombat 11 trailer

by Pim, Sel

Warner Bros. Interactive Entertainment en NetherRealm Studios hebben vandaag de nieuwe Mortal Kombat™ 11-trailer Old Skool vs. New Skool onthuld, waarin oude en nieuwe personages uit de rijke Mortal Kombat™ geschiedenis elkaar tegenkomen voor het tijdvervormende nieuwe verhaal. In de meeslepende verhaalmodus kruipen spelers in de rol van verschillende strijders uit verschillende tijdperken en zorgen zo voor de ultieme generatieclash wanneer de huidige personages geconfronteerd worden met hun alternatieve versies. 

Ook werden er enkele nieuwe speelbare personages onthuld voor Mortal Kombat™ 11, waaronder de populaire Liu Kang, Kung Lao en Jax Briggs.

•    Liu Kang, de beste en sterkste Shaolin-monnik, werd als wees door de Shaolin-orde geadopteerd en in de krijgskunsten getraind. Hij werd door Raiden persoonlijk uitgekozen als Mortal Kombat™-kampioen en beschermer van het Earthrealm. 
•    Kung Lao ging bij de Shaolin-orde om de nieuwe Mortal Kombat™-kampioen van het Earthrealm te worden. Hij is roekeloos en rebels, maar moedig en onbedwingbaar. Hij vecht om te bewijzen dat hij zijn glorieuze voorouders waardig is.
•    Majoor Jackson ‘Jax’ Briggs was een onderscheiden veteraan van de Special Forces, wiens leven voorgoed veranderde na zijn deelname aan het Mortal Kombat™-toernooi. Zijn plicht was nu duidelijk: hij zou het Earthrealm beschermen tegen de Outworld en het Netherrealm.

Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en nieuwe onthullingen over Mortal Kombat™ 11 volg je de populaire livestream Kombat Kast van NetherRealm op TwitchYouTube, Twitter,Facebook en Mixer.

De groeiende lijst van bevestigde speelbare Mortal Kombat™ 11-vechters bestaat uit Scorpion, Raiden, Sub-Zero, Sonya Blade, Skarlet, Baraka, Geras, Kano, D’Vorah, Kabal, Jade, Johnny Cage, Cassie Cage, Erron Black, Jacqui Briggs, Kotal Kahn, Noob Saibot, Liu Kang, Kung Lao en Jax Briggs. De komende weken worden nog meer spannende onthullingen gedaan.

Mortal Kombat™ 11 is de nieuwste game in de veelgeprezen serie, ontwikkeld door de bekroonde NetherRealm Studios. De game is vanaf 23 april 2019 beschikbaar voor PlayStation® 4, PlayStation® 4 Pro, de Xbox One-reeks inclusief de Xbox One X, Nintendo Switch™ en pc. Pre-order nu en krijg de in-game, speelbare personage Shao Kahn.

Check de old skool vs new skool trailer hieronder:

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: