maandag , 25 september 2017

Hawken krijgt update met co-op Team Deathmatch

Adhesive Games heeft de April update uitgebracht voor Hawken. De laatste patch voegt wat verbeteringen toe aan de economie in de game, wat piloot verbeteringen, en wat gebalanceer voor de diverse vecht machines, maar ook komt er iets heel nieuws bij namelijk co-op team deathmatch.

Co-op team deathmatch geeft de mogelijkheid om als team van 6 spelers de handen in één te slaan en het op te nemen tegen een team van bots. De moeilijkheidsgraad van de bots word bepaald door de sterkte van je eigen team. Het is een goeie oefening voor teams die wat training willen voordat ze tegen echte mensen spelen, het enige, de Hawken credits en XP worden wel verlaagd.

Pilots zullen ook een stuk sneller level up gaan na de nieuwe update, aangezien het totaal aantal XP wat nodig was om level 30 te halen gehalveerd is. Degene die al het nodige XP hebben behaald, zullen hun level in 1x zien stijgen.

De volledige lijst van patches in de update voor Hawken vind je hier. Hawken is momenteel beschikbaar via Steam Early Access en is free-to-play.

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

Review: Mario + Rabbids Kingdom Battle

Al jaren heeft Ubisoft zijn eigen mascotten en dat zijn de Rabbids. Al jaren vond ...