Home Gaming Hatsune Miku: Project DIVA Mega Mix komt naar het Westen in 2020

Hatsune Miku: Project DIVA Mega Mix komt naar het Westen in 2020

by Jos Vis

Hatsune Miku: Project DIVA Mega Mix is aangekondigd op het Hatsune Miku-evenement ‘Magical Mirai 2019’ in Tokio, en komt in 2020 exclusief naar de Nintendo Switch in het Westen!

Het spel is gebaseerd op de populaire Hatsune Miku: Project DIVA Future Tone en nu brengt Hatsune Miku: Project DIVA Mega Mix de serie naar een nieuwe dimensie op de Nintendo Switch, waardoor zowel nieuwe fans als Project DIVA-veteranen thuis of onderweg kunnen spelen. Rhythm-spelmodi hebben zowel traditionele knopbedieningen als een nieuwe spelmodus exclusief voor de unieke functies van de Nintendo Switch!

Wat is er nieuw in Hatsune Miku: Project DIVA Mega Mix?

Hatsune Miku: Project DIVA Megamix is ​​niet alleen Miku’s Nintendo Switch-debuut, het is ook een belangrijke mijlpaal voor de Project DIVA-serie, met een vernieuwde grafische stijl. Fan-favoriete nummers zoals Senbonzakura en meer dan 100 anderen zijn nieuw leven ingeblazen met anime-achtige graphics. Bovendien is er een selectie van nummers die nog nooit eerder in de Project DIVA-serie zijn gezien ook toegevoegd voor Mega Mix, zodat fans kunnen genieten van het spelen met nog meer van hun favoriete nummers!

Bekijk nu de Teaser Trailer en blijf op de hoogte voor meer informatie over de westerse release van Hatsune Miku: Project DIVA Mega Mix!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: