Home Gaming Halo: The Fall of Reach animatieserie getoond

Halo: The Fall of Reach animatieserie getoond

by Mark van Truijen

343 Industries heeft een nieuwe trailer getoond van Halo: The Fall of Reach – een animatieserie van de geliefde Eric Nylund novelle met dezelfde naam.

De hoge kwaliteit animatieproductie wordt verteld in drie delen, waar je toegang tot krijgt via de Halo 5: Guardians Limited Edition, Limited Collector’s Edition en de Halo 5: Guardians Limited Edition Xbox One console. De serie is te bekijken via het Halo Channel als de game uitkomt op 27 oktober.

Halo: The Fall of Reachvertelt het verhaal over de oorsprong en intriges achter het SPARTAN programma met karakters als de Master Chief en Dr. Catherine Halsey. Het verhaal onthult de gebeurtenissen die Master Chief en Blue Team bij elkaar hebben gebracht, waaronder hun Spartan training en hun missie om tegen de Covenant te strijden tijdens de eerste dagen van de dodelijke alien invasie.

De animatie is geproduceerd en geregisseerd door SEQUENCE, de prijzenwinnende animatiestudio uit Vancouver achter Terminals in Halo 4 en Halo 2: Anniversaryen deze serie is hun meest ambitieuze en waarheidsgetrouwe Halo animatie tot nu toe.<

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: