Home MoviesNieuws Haal je oerinstinct naar boven in Far Cry Primal!

Haal je oerinstinct naar boven in Far Cry Primal!

by Sven

Vandaag kondigt Ubisoft aan dat Far Cry Primal nu wereldwijd beschikbaar is voor PlayStation®4 en Xbox One. In deze nieuwste release in de veelgeprezen Far Cry-franchise hebben sabeltandtijgers en mammoeten het voor het zeggen. Far Cry Primal brengt zijn innovatieve open world gameplay naar een tijd waar extreem gevaar en avontuur altijd om de hoek loert. Far Cry Primal komt op 1 maart ook uit voor Windows PC.

Far Cry Primal is ontwikkeld door Ubisoft Montreal* en speelt zich af in het majestueuze land van Oros rond 10 000 v.C., de eerste mijlpaal voor de mens als diersoort. Je kruipt in de huid van Takkar, een doorgewinterde jager en tevens de laatste overlevende van zijn nomadengroep, die vecht om het wrede stenen tijdperk te overleven. Om de leden van zijn uiteengerukte Wenja-stam terug te vinden, te redden en te beschermen, moet Takkar een dodelijk arsenaal opbouwen, roofdieren ontvluchten en vijandelijke stammen verslaan.

Takkar heeft verschillende wapens tot zijn beschikking, waaronder zijn dodelijke dubbele boog, bijbommen en vuur. Daarnaast heeft Takkar ook nog een speciale kracht die hem de mogelijkheid geeft wilde dieren te temmen en in te zetten tijdens zijn gevechten richting de top van de voedselketen. Zo schakel je als speler niet enkel roofdieren uit, maar gebruik je ze ook als een van je primaire wapens. Dieren zoals de uil, sabeltandtijgers, wolven en de das kunnen op elk moment ingeroepen worden om vijanden te elimineren, de omgeving te verkennen of voor afleiding te zorgen tijdens gevechten en jachttochten. Met deze bondgenoten aan je zijde kunnen de Wenja, ondanks de brute natuur en bewoners van Oros, zich ontwikkelen tot machtige stam.

De Far Cry Primal Collector’s Edition voorziet elke speler en Far Cry-fan van de beste premium uitrusting om Oros te overleven.

De Far Cry Primal Collector’s Edition bevat:

*         Fysiek exemplaar

·         Far Cry Primal

·         Exclusieve Far Cry Primal Collector Box die opent als de muil van een sabeltandtijger.

·         Officiële Wenja taalgids: jouw gids in Oros, vol met handige woordjes en zinnen die in de game worden gebruikt. Het is een verzamelwerk van de specialisten die de unieke taal voor deze game ontwikkelden, gebaseerd op het Proto-Indo-Europees.

·         Exclusief Steelbook™.

·         Far Cry Primal kaart van Oros.

·         De officiële soundtrack en Wenja audio-opnames, zodat je de basics van de officiële Far Cry Primal taal zelf kan ontdekken.

*         Digitale Content: alle beschikbare digitale content, een compleet pakket van “Legend of the Mammoth”, een nieuw wapen en vier enhancement packs.

·         “Legend of the Mammoth” missies: tot 45 minuten extra gameplay, waarbij spelers de unieke kans krijgen om in de huid te kruipen van het grootste dier in Oros: de almachtige mammoet. Voel hoe het is om de macht te hebben om je vijanden te vertrappelen en verdedig je kudde tegen andere dieren en mensen.

o    Duel of beasts: een krachtige neushoorn durft jouw macht op de proef te stellen. Versla hem en zijn kudde langs de verraderlijke kliffen om jouw dominantie te tonen.

o    The trapped elder: bloeddorstige jagers hebben je leider gevangengenomen. Maak hun kamp met de grond gelijk en bevrijd de ouderling.

o    Hunt the hunter: de tijd voor wraak is gekomen. Begeleid je kudde om degenen die jouw overleving in de weg staan te verbrijzelen.

·         Een nieuw wapen, de Blood Shasti Club: een met bloed bevlekte knuppel, bestaande uit beenderen en tanden, gemaakt door Ull, de kwaadaardige leider van de Udam. Dit wapen is onbreekbaar en brandt niet op.

·         4 enhancement packs die je vervroegde toegang geven tot zeldzame grondstoffen en unieke mogelijkheden om je personage aan te passen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
ps4 love
8 jaren geleden

Grafs zijn mooi maar komen wederom niet inde buurt van de filmpjes… Lijkt er niet eens op! Goeie game.

skanny
Antwoord aan  ps4 love
8 jaren geleden

Dat is bijna met elke game zo. In de filmpjes ziet het er bijna altijd net iets beter uit. Maar ik vind het er nog altijd prachtig uit zien. Met name in de nacht. Kan er erg van genieten hoe mooi de grafs dan zijn 🙂

ps4 love
Antwoord aan  skanny
8 jaren geleden

Klopt maar Had het over gameplay beelden. Alle games die ubisoft maakt. En de filmpjes vande gameplay die je ziet k4 beelden zijn van een pc versie en niet van ps4. Begin helemaal weg van de game.een dom verhaal eentonig gameplay…

ps4 love
8 jaren geleden

Grafs zijn mooi maar komen wederom niet inde buurt van de filmpjes… Lijkt er niet eens op! Goeie game.

4
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x