Home Gaming GYLT is nu beschikbaar in boxversies voor PlayStation 4 en PlayStation 5, inclusief een Collector’s Edition

GYLT is nu beschikbaar in boxversies voor PlayStation 4 en PlayStation 5, inclusief een Collector’s Edition

by Jos Vis

Geef vorm aan je angsten…Vrees de vormen! GYLT, het delicate horrorspel van Tequila Works is nu verkrijgbaar in een boxed-versie exclusief voor PlayStation 4 en PlayStation 5. De ontwikkelstudio sluit zich aan bij uitgeverij Tesura Games om fysiek te gaan en te publiceren en een Standard en een Collector’s Edition voor het delicate horrorspel.

Met pesten als rode draad presenteert het spel Sally, een elfjarig meisje wiens kleine neefje, Emily, vermist is. Terwijl alle anderen haar niet meer zoeken, heeft zij besloten haar te vinden. De missie brengt haar naar een vreemde en gevaarlijke versie van haar eigen stad. Maar wat kan een klein meisje doen tegen de verschrikkingen van de nacht? Nou ja, meer dan je misschien denkt.

GYLT is een toegankelijk horrorspel voor fans van het genre en daarbuiten, met een uitdagend en vermakelijk verhaal en boeiende actie- en stealth-mechanica.

GYLT is exclusief verkrijgbaar in een Standard- en een Collector’s Edition voor PlayStation 4 en PlayStation 5 bij de belangrijkste retailers, Amazon en de Tesura Store (wereldwijd verzonden)! Bij de Standard Edition wordt een stickervel meegeleverd. De Collectorseditie

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d