Home Gaming Gunrunning Event in GTA Online: Bonussen bij Gunrunning Sell Missions, Driedubbele Beloningen in de Bunker Series, Dubbele Beloningen bij MOC Missions en Top Fun, Gratis T-Shirt Unlock, Kortingen en Meer

Gunrunning Event in GTA Online: Bonussen bij Gunrunning Sell Missions, Driedubbele Beloningen in de Bunker Series, Dubbele Beloningen bij MOC Missions en Top Fun, Gratis T-Shirt Unlock, Kortingen en Meer

by Pim, Sel

Ga ondergronds en kom als winnaar uit de bus tijdens dit Gunrunning-evenement
Bonussen voor Gunrunning Sell-missies, driedubbele beloning voor de Bunker-series, dubbele GTA$ en RP voor Mobile Operations-missies en Top Fun, en meer

Laat je ondergrondse voorraad niet verstoffen – de vraag naar wapens is groot en jij staat klaar om hieraan te voldoen. Stel je team samen en verkoop je smokkelwaar in Gunrunning Sell-missies om 50% extra GTA$ en RP te verdienen.

Driedubbele GTA$ en RP op de Bunker-series

Ondergronds gaan is een kortere weg om aan de top te komen. Spelers die in het bezit zijn van een ondergrondse schuilplaats en deelnemen aan een van de verschillende speltypes uit de Bunker-series, verdienen tot 13 december driedubbele GTA$ en RP.

Dubbele GTA$ en RP voor Mobile Operations-missies

Het zou geen echte schuilplaats zijn zonder een mobiel hoofdkwartier ter plaatse. Als je eenmaal een Mobile Operations Center hebt gekocht, ligt de wereld aan je voeten. Deuren die tot nu toe voor je gesloten waren, gaan nu open, waarschijnlijk dankzij het bewapende voertuig waarin voor komt rijden. Ga naar de console in je MOC om Mobiele Operations-missies te starten. Help Agent 14, ontvang korting bij Warstock Cache & Carry, en geniet van dubbele beloningen tot en met 13 december.

Dubbele GTA$ en RP voor Top Fun

Top Fun stelt een eenvoudige vraag: kan een troep hardwerkende ontsnappingsvoertuigen de achtervolging door een vloot Lazer-gevechtsvliegtuigen overleven? De Runners moeten de individualistische piloten en hun ultramoderne wapens zien te ontwijken, terwijl de Hunters hun uiterste best doen om hun vijanden te reduceren tot rokende brokstukken.

Alle deelnemers aan Top Fun verdienen dubbele GTA$ en RP voor het spelen.

Dubbele Rep op alle Car Meet-races

Laat je banden draaien, zorg ervoor dat je wagen tot in het kleinste detail is aangepast en laat je motor bij de startlijn brullen om de concurrentie te laten weten dat het je menens is: alle LS Car Meet-races (SprintsStreet Races en Pursuits) belonen dubbele Car Meet Rep.

Ontvang het Manor PRBG T-shirt

In de underground draait alles om superexclusieve streetwear, en geen enkele zichzelf respecterende straatracer wordt betrapt zonder de juiste drip. Alle GTA Online-spelers ontvangen de Manor PRBG T-shirt, perfect om te laten zien dat je op de hoogte bent van de laatste trends zonder dat je iets inhoudelijks hoeft te zeggen. Dat is waar het bij mode allemaal om draait.

De Prize Ride van deze week: de Emperor Vectre

Veelzijdige en vastberaden coureurs die van 2 tot 13 december in de Top 5 van 12 verschillende Pursuit- en/of Street Races eindigen, ontvangen een gratis Emperor Vectre om op te knappen en te bewerken.

Probeer de Karin Sultan Classic, Obey Tailgater S, en Übermacht Cypher op het Test Track 

Breng een bezoek aan de LS Car Meet’s Test Track om een rondje te maken in de Karin Sultan Classic, Obey Tailgater S en Übermacht Cypher, en te zien hoe ze de ontberingen van een Scramble doorstaan of het gaspedaal intrappen in een Time Trial.

Deze week op het podium: de Mammoth Squaddie 

Bezoek de Diamond Casino & Resort om aan het Rad van Fortuin te draaien en een kans te maken op GTA$, RP, kleren, snacks en allerlei mysterieuze prijzen. De hoofdprijs is de Mammoth Squaddie, een eerlijk stuk militaire uitrusting dat geschikt is gemaakt voor burgerlijk gebruik. Een Crew cut is optioneel maar wordt aangemoedigd.

Kortingen

Zijn de ondergrondse gebouwen van je vrienden een beetje meer uitgestrekt dan die van jou? Wil jij je bij hen voegen onder de grond? Goed nieuws: Bunker vastgoed is 40% goedkoper via Maze Bank Foreclosures, net als hun Upgrades, Renovaties en Modificaties. Dat Mobile Operations Center waar we het hierboven over hadden? Ook 40% korting. Hetzelfde geldt voor alle upgrades van het MOC.

Misschien laat dat gepraat over streetwear je koud en ben je op zoek naar iets vetters: alle LS Car Meet Merch Shop Racing Suits zijn 30% afgeprijsd bij de LS Car Meet Merch Shop, dus je past precies tussen de andere hoopvolle aan de startlijn.


Bovendien zijn er deze week een aantal voertuigen te koop die kunnen helpen bij de hierboven geschetste criminele capriolen.

  • Ocelot Jugular – 35% korting
  • Maibatsu Penumbra FF – 35% korting
  • Pegassi Tempesta – 35% korting
  • JoBuilt P-996 LAZER – 30% kortingPrime Gaming-voordelen

GTA Online-spelers die met succes hun Rockstar Games Social Club-account verbinden met Prime Gaming krijgen GTA$100K, alleen al voor het spelen deze week.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: