Home GamingAndroid Guardian Tales krijgt nieuw seizoen

Guardian Tales krijgt nieuw seizoen

by Jos Vis

Na een meeslepende finale kondigt Kakao Games de lancering aan van een gloednieuw seizoen van Guardian Tales. Het belooft een grillig nieuw avontuur, spannende upgrades en charmante nieuwe personages die op 11 juni terugkeren naar de wereld van Guardian Tales.

Het Pixie Forest, dat toegankelijk is na het opruimen van Wereld 18, is een verademing na de gevaarlijke reis door de door demonen geteisterde wereld. Gevuld met weelderig groen en bloeiende bloemen, introduceert het verhaal van dit seizoen een ondeugende pixieheld, de King of the Hill Cornet.

En niet alleen dat, een bekend gezicht voegt zich eindelijk bij de gelederen van helden met een uniek niveau: de geliefde Knight heeft zijn plek verdiend aan de tafel van de sterkste krijgers en spelers kunnen genieten van zijn verheven vaardigheden en vaardigheden.

Aanpassingsliefhebbers zullen blij zijn met de nieuwe en verbeterde lobby-uitbreiding, evenals extra gebouwen en bewoners die zullen helpen meer Soul Points te produceren om zelfs de meest verheven decoratieve dromen te realiseren.

Niet alleen de wereld krijgt een nieuwe look, Seizoen 3 verwelkomt ook een verbeterde UI en een Content Book, waarmee spelers alle spelmodi op één plek kunnen bekijken.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x