Home Gaming GTA Online: Biker-beloningen en meer

GTA Online: Biker-beloningen en meer

by Jos Vis

Rebellen met criminele ondernemingen gedijen op hun eigen manier: het voltooien van Document Forgery, Counterfeit Cash en Weed MC Sell Missions levert tot 22 september dubbele GTA$ op. De bevoorradingskosten voor alle MC-bedrijven worden ook gehalveerd, dus je accountant gaat serieuze overuren maken.

Alle MC Clubhouse-eigenaren ontvangen ondertussen een gratis Blaine County Radio Tee – het perfecte uniform om onder het genot van een paar biertjes samenzweringstheorieën te verspreiden in een louche duikbar. Je kunt ’m binnen 72 uur na inloggen verwachten na 27 september.

Driedubbele GTA$ en RP in Hasta La Vista

Het is gevaarlijk om te fietsen in Los Santos. Soms voelt het alsof de automobilisten het op je gemunt hebben. Soms is dat ook echt zo. Neem bijvoorbeeld de Adversary Mode in Hasta La Vista, waarin fietsers hun best moeten doen om een achtervolgende vrachtwagen af te troeven en op de een of andere manier te ontsnappen. Overleef of eindig met een veeg op je gezicht aan de kant van de weg. Wat de uitkomst ook is, alle spelers die een ronde Hasta La Vista voltooien, verdienen de hele week driedubbele GTA$ en RP.

Dubbele GTA$ en RP in Bike Races

Als je liever een aerodynamische neopreen-outfit aantrekt en je in het zweet werkt, delen alle Bike Races deze week dubbele GTA en RP uit.

Prijs-uitrij-King: de Dinka Jester RR 

Bekwame én toegewijde LS Car Meet-leden die vijf dagen achter elkaar in de Top 3 van de Street Race Series staan, winnen een duivelse Dinka Jester RR. Vanaf daar is het aan jou om het bakkie te tunen naar eigen smaak.

Test Track: Annis ZR350, Vapid Dominator GTT en Karin Calico GTF 
Stop bij de Test Track van de Car Meet en spring achter het stuur van de Annis ZR350, Vapid Dominator GTT of de Karin Calico GTF om te zien hoe ze het doen in een Scramble, race tegen de klok in een Time Trial, of kijk gewoon hoe het manoeuvreert rond de kolommen. Alles zonder dat het je iets extra’s kost.

Deze week op het podium: Principe Lectro
Bezoek de lobby van The Diamond Casino & Resort en je zult zien dat zelfs zij opgaan in de manie rond de tweewielers deze week. Naast GTA$, kleding, snacks, RP en andere mysterieuze prijzen, kan iedereen die aan het Lucky Wheel draait, wegrollen op de Principe Lectro, een behendige kleine motorfiets die ernaar verlangt om serieuze zendtijd te krijgen.

Kortingen:
Ga deze week naar Pedal and Metal Cycles op je iFruit voor een absoluut koopje – alle fietsen zijn gratis. Er zijn ook kortingen op vierwielige voertuigen, als dat meer jouw snelheid is. Zie de volledige lijst hieronder.

Aspirant-bikers kunnen elk MC Clubhouse-bezit ophalen (en het naar hartelust upgraden) met 40% korting. Ondertussen zijn de bevoorradingskosten voor alle MC Sell Missions gehalveerd – hetzelfde geldt voor de kosten van Weed Farms, Counterfeit Cash Factories, Document Forgery Offices/Factories en al hun Upgrades en Modifications.


Kortingen op wagens:
Vulcar Warrener HKR – 30% korting
Shitzu Hakuchou Drag – 40% korting
Pegassi Vortex – 40% korting
MTL Dune – 40% korting
Maxwell Vagrant – 40% korting

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: