Home Gaming ‘Groundhog Day: Like Father Like Son’ nu verkrijgbaar voor PlayStation VR, Oculus Rift en HTC Vive

‘Groundhog Day: Like Father Like Son’ nu verkrijgbaar voor PlayStation VR, Oculus Rift en HTC Vive

by Jos Vis

“Groundhog Day: Like Father Like Son”, een verhalende avonturengame in virtual reality die zich afspeelt in de wereld van de speelfilm “Groundhog Day”, is nu beschikbaar op PlayStation VR, Oculus Rift en HTC Vive en Vive Cosmos.

“Groundhog Day: Like Father Like Son” vertelt een modern, komisch verhaal met puzzels en vertakkende vertellende gameplay. Spelers spelen de rol van Phil Connors Jr., de charmante maar arrogante zoon van de hoofdrolspeler in de originele film. Terugkerend naar zijn geboortestad Punxsutawney, Pennsylvania, raakt Phil Jr. gevangen in een tijdlus, net als zijn vader. Spelers zullen puzzels oplossen, omgaan met nieuwe en vertrouwde personages en de stad verkennen terwijl ze proberen aan de tijdlus te ontsnappen.

“Wanneer het publiek aan ‘Groundhog Day’ denkt, denken ze aan een dag die maar door gaat maar niet noodzakelijk over een meeslepende game – daarom was het opwindend om die klassieke film IP te nemen, het te ontwikkelen voor virtual reality en mensen hiermee te verrassen’, zegt Jake Zim, Senior Vice President Virtual Reality bij Sony Pictures Entertainment. “VR biedt ons een unieke kans om het publiek mee te nemen in ‘Groundhog Day” en te genieten van verhalen die anders misschien nooit zouden worden gemaakt. We hopen dat nieuwe en oude fans genieten van het verkennen van de wereld van de film in een fris en modern perspectief.”

“Als iemand die opgroeide met deze film, kijk ik samen met fans en nieuwe generaties uit hoe het is om rond te lopen in Punxsutawney en deel uit te maken van een nieuw hoofdstuk in dit verhaal,” zei Ethan Stearns, EVP van inhoud op MWMi. “Het vertellen van aangrijpende interactieve verhalen is onze focus bij MWMi, en we kunnen niet wachten tot spelers in dit hilarische, originele verhaal springen.”

“Dit was een zeldzame kans om een ​​ongelooflijk iconisch IP-adres te nemen en het te gebruiken als startpunt om moderne ideeën en thema’s te verkennen,” zei Raul Rubio, CEO en Creative Director van Tequila Works. “Maar” Groundhog Day: Like Father Like Son “is ook gewoon ronduit leuk. Het is aan spelers om Phil Jr. uit de puinhoop te halen waarin hij zich bevindt, wat leidt tot enkele komische, oneerbiedige en spannende momenten tijdens het spel. “

“Groundhog Day: Like Father Like Son” wordt gezamenlijk geproduceerd door SPVR en MWMi, toonaangevende makers van verhaalgestuurde VR en interactief entertainment. De game is ontwikkeld door Tequila Works, in Madrid gevestigde makers van bekroonde videogames, waaronder “Deadlight”, “RIME”, “The Sexy Brutale” en “The Invisible Hours.” “Groundhog Day: Like Father Like Son” is gepubliceerd door SPVR.

Koop hier “Groundhog Day: Like Father Like Son”:

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: