Home Gaming Green Hell VR-verkoop, updates en lancering Oculus Rift in detail

Green Hell VR-verkoop, updates en lancering Oculus Rift in detail

by Jos Vis

Meer Meta, meer verkopen en meer updates zijn hier voor Green Hell VR! Deze week lanceren ze de Rift-editie, plus ze houden de vieringen gaande met Quest-kortingen, updates en oplossingen voor een van de meest meeslepende survivalgames.

Rift is gearriveerd!

Ze zijn verheugd om aan te kondigen dat Green Hell VR vandaag op de Rift wordt gelanceerd! Net als een bergbeklimmer, plannen ze zorgvuldig en bedachtzaam hun volgende stappen bij het introduceren van onze Amazon-recreatie op nieuwe platforms en zijn trots om te zeggen dat ze de sprong naar de kloof hebben gemaakt.

Uitverkoop van Quest-editie

Als blijk van hun dankbaarheid en als blijk van waardering voor meer platforms, bieden ze van 29 juli tot 31 juli 20% korting op de Meta Quest-editie van Green Hell VR. Stap in de versleten laarzen van de beroemde antropoloog Jake Higgins trekt door de Amazone op zoek naar zijn vermiste vrouw.

Ze hebben onlangs prestaties aangekondigd voor de pc VR-versie, maar we konden hun Meta Quest-spelers niet laten genieten van de opwinding om beloond te worden voor je inspanningen! De jouwe om te ontdekken, Quest Achievements zullen ook beschikbaar zijn voor Green Hell VR! Wees als Iron Man of wees lommerrijk, groen en vrij als veganist tijdens je run. Er zijn tal van bekende en nieuwe awards te behalen.

Nieuw bij Quest is de optie om de gebruikersinterface te schalen naar de gewenste instelling. Dit zorgt voor maximaal comfort terwijl je je een weg door de jungle hakt, snijdt en hakt.

Oplossingen, updates en patches voor Quest

Leren aanpassen in de jungle kost tijd, oefening en precisie. Ze kunnen bevestigen dat hetzelfde geldt voor het ontwikkelen van een jungle-overlevingsspel. Ze luisteren continu naar de fans en feedback, wat betekent dat ze constant moeten leren hoe ze de ervaring voor spelers kunnen verbeteren. In de laatste update hebben ze verschillende wijzigingen aangebracht, waaronder:

  • Rugzakverbeteringen: aanraakondersteuning en een algehele opknapbeurt van het rugzaksysteem. Je rugzak is het enige dat je rug ondersteunt, het is belangrijk dat we hem zo nuttig mogelijk maken.
  • Benodigdheden voor dagen: stapel benodigdheden en vind pijlen op een speciale plek, zoals de georganiseerde overlevende die je bent!
  • Welke kuil? We vullen gaten in het terrein zoals we ze vinden. Soms is het de gemakkelijke manier, soms de moeilijke manier.
  • Backfired: benzine zal branden niet meer blussen, want dat is het tegenovergestelde van wat benzine met branden doet.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: