That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Gaming, PC, PS4, Xbox One

GreedFall’s Story Trailer is hier

GreedFall, de nieuwste RPG van Spiders, nodigt je uit om het magische eiland Teer Fradee te verkennen in zijn E3 Story Trailer. De nadruk ligt op vrijheid en spelkeuze, smeed je eigen lot wanneer GreedFall in september 2019 op PlayStation 4, Xbox One en pc uitkomt.

De trailer van vandaag duikt in het epische verhaal en de setting van GreedFall, terwijl kolonisten, huursoldaten en schattenjagers het oude continent verlaten om samen te komen op een afgelegen eiland dat sijpelt van magie – het gerucht gaat dat het wordt gevuld met rijkdom en verloren geheimen. Op zoek naar een remedie om je thuiscontinent te redden van een verwoestende ziekte, bevind je je in het midden van de steeds toenemende spanningen tussen de binnenvallende kolonisten en de lokale inboorlingen die worden beschermd door bovennatuurlijke Guardians, de manifestatie van de magie van het eiland.

Je kunt vorderingen maken en slagen in missies via een groot aantal paden. Of je nu vecht, diplomatie of misleiding gebruikt, de manier waarop je je doelen bereikt hangt af van je keuzes en hoe je ervoor kiest om je karakter te ontwikkelen. Het eiland Greed Fall is een levende, zich steeds verder ontwikkelende wereld. Je acties, van schijnbaar triviale keuzes tot de belangrijkste politieke beslissingen, zullen zijn koers beïnvloeden en uiteindelijk je verhaal vormgeven.

GreedFall brengt september 2019 uit op PlayStation 4, Xbox One en pc. Steam-pagina en wishlist-optie zijn nu live! Ga voor meer informatie naar www.greedfall.com.

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE