Home Gadgets GR II Silver Edition: Ricoh Imaging introduceert zilverkleurige editie van de GR II, met grote beeldsensor en leren camerahoes

GR II Silver Edition: Ricoh Imaging introduceert zilverkleurige editie van de GR II, met grote beeldsensor en leren camerahoes

by Mark van Truijen

RICOH IMAGING COMPANY LTD introduceert nu ook een zilverkleurige variant van de GR II – een van zijn digitale compactcamera’s met hogeresolutiebeelden in hoge kwaliteit. Deze versie is ontworpen om het tachtigjarige bestaan van Ricoh Imaging te vieren. Bij de camera wordt een exclusief ontworpen camerahoes geleverd. Het gaat om een limited edition: wereldwijd worden er slechts 3.200 beschikbaar gesteld.

Belangrijkste kenmerken

·         De camerabody heeft een stijlvolle, hoogwaardige, zilverkleurige en lederlookafwerking. De druppelachtige afwerking op de body geeft de camera een elegante uitstraling.

·         Het uiterlijk van de limited edition-camera onderscheidt zich op een aantal punten van de GR II. De ontspanknop en de ringkap hebben dezelfde zilverkleur als de body. De inscriptie op de lens is op dezelfde manier gegraveerd als hoe dat met diamanten gebeurt. De kleur van het GR-logo op de voorzijde is wit en ook de doos is speciaal voor deze editie aangepast.

·         Wanneer de camera wordt uitgeschakeld, laat de camera een origineel afsluitscherm zien met het productconcept van de GR II.

·         Bij de camera wordt een zwarte, echt lederen camerahoes geleverd, die speciaal is ontworpen voor de GR II. De hoes bevat een riemlus aan de achterkant en heeft een voorkant die volledig open kan – allebei handig om snel te kunnen fotograferen.

 Opmerkingen:

·         De specificaties van deze camera zijn identiek aan die van het standaard-GR II-model.

·         Het ontwerp en de specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

lvt_hires_4 lvt_hires_2

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x