Home MoviesDVD/Blu-Ray Good Boys, PAW Patrol en een exclusieve Twin Peaks box vanaf januari verkrijgbaar

Good Boys, PAW Patrol en een exclusieve Twin Peaks box vanaf januari verkrijgbaar

by Jos Vis
packshots

Vanaf januari verkrijgbaar via Universal Home Entertainment

GOOD BOYS – 22 januari – Blu-ray en DVD
Wat kan er allemaal fout gaan op één dag? De makers van Superbad en Sausage Party komen met de originele, nieuwe komedie Good Boys.

Max (Jacob Tremblay, Room), Thor (Brady Noon, Boardwalk Empire) en Lucas (Keith L. Williams, The Last Man on Earth) spijbelen van school en een epische opeenstapeling van foute beslissingen volgt. Ze komen in aanraking met gestolen drugs, belanden in een paintball-gevecht en moeten vluchten voor zowel de politie als een stel angstaanjagende tienermeiden.

PAW PATROL V22: PUPS CHASE A MYSTERY – 22 januari – DVD
Geen mysterie is te groot en geen aanwijzing is te klein in deze zeven spannende PAW Patrol zaken. Ga mee met Chase en de pups als ze een telefoondief opspeuren, ga op een spannende zoektocht in de bergen en vind nét op tijd een gestolen telescoop terug om een speciale komeet te spotten. Ook geven de pups een geheime surprise party voor de verjaardag van Chase en jij bent uitgenodigd!

Twin-peaks

TWIN PEAKS: FROM Z TO A – 22 januari – Special edition Blu-ray
Twin Peaks: From Z to A is een luxe verzameling van 20 Blu-ray en 1 UHD discs met alles van Twin Peaks. Naast de complete series en A Limited Event Series bevat de box meer dan 20 uur speciale content, de film Twin Peaks: Fire Walk with Me, deleted scenes en exclusieve collectables. Er worden wereldwijd maar 25.000 exemplaren gemaakt, een must-have voor de echte Twin Peaks fan!

Ook vanaf 22 januari verkrijgbaar:

  • Blaze & The Monster Machines: Ninja Blaze – DVD
  • Law & Order S.V.U. seizoen 20 – DVD

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d