Home GamingAndroid Goat Games onthult Bloodline: Heroes of Lithas

Goat Games onthult Bloodline: Heroes of Lithas

by Jos Vis

Goat Games, een leider in de ontwikkeling en publicatie van mobiele games, heeft vandaag Bloodline: Heroes of Lithas onthuld, een aankomende gratis op kaarten gebaseerde RPG die de kracht van afkomst en bloedlijnen gebruikt om spelers de mogelijkheid te bieden om nieuwe generaties te creëren van helden die de vaardigheden en krachten erven van hun voorgangers. Spelers kunnen zich nu aanmelden op https://bit.ly/3sTCxF2 om nieuwe kampioenen van drie verschillende rassen te claimen en groot te brengen: Dragonborn, Dark Elves en Lycans, om te gebruiken wanneer de game deze zomer wordt gelanceerd.

De uitgestrekte fantasiewereld van Lithas wacht op je als je aan je avontuur begint als de volgende Hoge Bewaker, de leider van de legendarische Lichtstad. Gebruik je verstand om de politieke machinaties van Lithas te beheren terwijl je middelen toewijst en nieuwe delen van de stad ontgrendelt en je invloed en bereik uitbreidt in een wereld vol met verschillende rassen en wezens, elk onderdeel van hun eigen unieke cultuur. Terwijl je groeit als leider, zullen je kampioenen en bondgenoten ook helpen in je avontuur, met hun unieke vaardigheden en capaciteiten die helpen om de stad te laten groeien en politieke scheidslijnen te overbruggen.

Diplomatie gaat echter maar zo ver. De wereld van Lithas is in chaos, met clans en rassen die met elkaar strijden en strijden om de controle. Mensen, elven, dwergen, weerwolven en meer noemen Lithas hun thuis en als de Hoge Bewaker heb je niet alleen de taak om hun conflicten te onderdrukken, maar ook om een ​​bondgenootschap met hen te sluiten voor de strijd. Schakel krachtige kampioenen en metgezellen in om je te helpen het tij van elk gevecht te keren, elk met hun eigen unieke sterke en zwakke punten en speciale aanvallen. Hoewel je bondgenoten krachtig kunnen blijken te zijn, kan hun ware potentieel over generaties worden gemeten door te trouwen met elk ras en kinderen op te voeden die de krachten van beide ouders combineren. Elke ouder zal zijn eigen unieke sterke punten bijdragen aan hun nageslacht, met als resultaat een ongelooflijk diep systeem van progressie en groei, waarbij de speler een directe hand heeft bij het creëren van steeds krachtigere helden om te gebruiken in gevechten in plaats van simpelweg te verwerven een uit een buitkist.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: