Home Gaming Gloednieuwe ‘Youtubers Life 2’-trailer toont enorme YouTubers, waaronder PewDiePie, voor het eerst in het spel

Gloednieuwe ‘Youtubers Life 2’-trailer toont enorme YouTubers, waaronder PewDiePie, voor het eerst in het spel

by Jos Vis

Raiser Games en UPLAY Online hebben een gloednieuwe trailer uitgebracht met enorme YouTubers zoals PewDiePie in Youtubers Life 2.

De trailer is de eerste keer dat daadwerkelijke beelden van de reeks makers van inhoud van de game aan de wereld worden getoond. PewDiePie en andere top YouTubers zullen te zien zijn in speciale zijmissies, waarbij hun gelijkenis prachtig is vastgelegd door UPLAY Online om ervoor te zorgen dat fans ze meteen zullen herkennen.

YouTube video

Dat is het detailniveau, Youtubers Life 2 zal ook een geanimeerde versie van PewDiePie’s hond Maya bevatten.

Inderdaad, zowel PewDiePie als Maya zullen aanwezig zijn om spelers te belasten met het oplossen van het mysterie van een zwendelspel dat in de stad is verschenen en om de betrokkenen te vangen. Crainer zal spelers ondertussen vragen om een ​​boot te krijgen om de stad te redden van een interdimensionale draaikolk. Daarnaast zal Lauren spelers vragen om haar te helpen de ultieme grap met haar man uit te halen, zal de manager van het Spaanse team hulp nodig hebben om de rest van het team op tijd te vinden voor een evenement in de stad, terwijl spelers het Duitse team moeten helpen vermijden een interdimensionale invasie door de karakteristieke Klumpis op te roepen. Ten slotte kunnen spelers InoxTag ook helpen een feestje te geven om heel NewTube City op te vrolijken.

Youtubers Life 2 — dat op dinsdag 19 oktober 2021 op pc, PlayStation, Xbox en Nintendo Switch wordt gelanceerd — bevat enorme YouTubers die daadwerkelijk in het spel zijn, waaronder PewDiePie, Crainer, LaurenzSide, Rubius, Paluten, InoxTag, WillyRex, GermanLetsPlay, Vegetta777 en xFaRgAnx.

Youtubers Life 2 wordt gelanceerd op pc, PlayStation, Xbox en Nintendo Switch op dinsdag 19 oktober 202 op pc en op console.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: