That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Gaming, Nintendo Switch

Giana Sisters: Twisted Dreams – Owltimate Edition nu beschikbaar voor Nintendo™ Switch

De platformer Giana Sisters: Twisted Dreams is nu beschikbaar voor Nintendo’s entertainment system. De nieuwe “Owltimate Edition” bevat nieuwe opwindende content. De SRP is 29,99€.

De Owltimate Edition bevat het origineel Giana Sisters: Twisted Dreams en bestaande DLC, inclusief Rise Of The Owlverlord. Maar dat is niet alles! Vijf gloednieuwe levels en prachtige cut-scenes tussen elk level maken dit de beste Giana Sisters ooit. De Duitse videogame muziek componist Chris Huelsbeck en de Zweedse band Machinae Supremacy hebben nieuwe tracks voor de game gemaakt. 

Ontwikkeld door THQ Nordic’s studio Black Forest Games, GSTDOE zal gepubliceerd worden door HandyGames, het nieuwste familielid van het THQ Nordic netwerk. HandyGames zal als een onafhankelijke uitgever werken, met de focus op kleine en gemiddelde projecten of third-party indie games.

Over Giana Sisters: Twisted Dreams – Owltimate Edition:
Giana Sisters: Twisted Dreams biedt klassiek 2D platforming in een gedetailleerde 3D omgeving. Spelers kunnen de schattige Giana in een punk versie laten veranderen met één druk op de knop. Transformeer de ster van de game, de soundtrack en zelfs de wereld. Deze revisie is niet alleen cosmetisch: Giana’s punk persona is kritisch bij het overwinnen van obstakels en het oplossen van moeilijke situaties. In haar zoete vorm zwiert Giana sierlijk over obstakels en tegenstanders, maar in haar ‘punked up’ vorm zal ze door stenen blokken slaan met machtige sprongen en wordt ze de meester van de omgeving door het stuiteren op de muren. 

Kenmerken: 
•        Indrukwekkende capaciteiten: Smash je weg door de wereld, inclusief wall-running, en negeer de zwaartekracht tijdens dit proces.

•        Intuïtieve en precieze besturing: Giana heeft verschillende krachten, maar de handige besturing helpt je om haar vaardigheden te leren en expert-level manoeuvres uit te voeren.

•        Prachtige werelden: Fantastische, transformerende 2D werelden in een 3D omgeving komen tot leven op de Nintendo Switch

•        Onderzoek en ontdek: Pluis door 40 opwindende levels, gevuld tot de rand met geheimen, challenges en verrassingen. 

•        Innovatieve gadgets: Navigeer door veranderende landschappen door alles om je heen te gebruiken – vlieg met kauwgom, stuiter op veren en supercharge je sprint met transportbanden. 

•        Epische boss battles: Push jezelf tot het limiet als je tegen gigantische wezens uit de dieptes van Giana’s ergste nachtmerries vecht.

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE