Home Gaming Ghost Recon Wildlands ontvangt nieuwe modi, nieuwe PvP map

Ghost Recon Wildlands ontvangt nieuwe modi, nieuwe PvP map

by Mark van Truijen

Special Operation 4, de laatste grote, gratis update van het tweede jaar post-launch content voor Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, is nu beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC. De update bevat een gloednieuwe PVE-modus Guerrilla, de nieuwe Sapper PvP-klasse en een aantal features waar de community al lang op zat te wachten.

Guerrilla PVE-modus: speel solo of met maximaal vier Ghosts. Spelers verdedigen belangrijke locaties tegen golven van kartel- en Unidad-leden, waarbij deze vijanden golf na golf een grotere uitdaging bieden. Na iedere voltooide golf hebben spelers de mogelijkheid wapens, vaardigheden en attachments te kopen en te upgraden met middelen die verzameld zijn van dode vijanden. Elke keuze heeft impact en strategie is essentieel om deze uitdaging te voltooien.

Naast de Guerrilla-modus introduceert Special Operation 4 meerdere vernieuwingen voor de Ghost War PvP-modus, waaronder:

·         Een nieuwe PvP-klasse: de Sapper is een nieuwe Support-klasse die een gespecialiseerde drone inzet die schokmijnen neer kan leggen. Deze mijnen reduceren het uithoudingsvermogen van vijandige spelers, waardoor hun aanval wordt vertraagd.

·         Twee nieuwe PvP-maps

·         Twee nieuwe PvP-evenementen:

o    Arms Race: Spelers beschikken initieel enkel over een pistool en worden gedwongen de map te verkennen voor betere wapens.

o    Danger Zone: Spelers worden om de zoveel tijd gebombardeerd met ultrasonische schokken, waardoor ze gedwongen worden om in beweging te blijven. Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC,

Check de trailer voor de info

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: