Home GamingAndroid GFN Donderdag: ‘Fortnite’ komt naar iOS Safari en Android met NVIDIA GeForce NOW via gesloten beta

GFN Donderdag: ‘Fortnite’ komt naar iOS Safari en Android met NVIDIA GeForce NOW via gesloten beta

by Jos Vis
Vanaf volgende week zal Fortnite op GeForce NOW lanceren voor een beperkte tijd in een gesloten beta voor mobiel, allemaal gestreamd via de Safari webbrowser op iOS en de GeForce NOW Android-app.
 
De beta is open voor registratie voor alle GeForce NOW-leden en zal helpen bij het testen van de servercapaciteit, grafische levering en de prestaties van de nieuwe touch-besturing. Leden zullen in fasen worden toegelaten tot de beta in de komende weken.
‘Fortnite’ gameplay komt naar mobiel via iOS Safari en Android met touch

Samen met het geweldige team van Epic Games hebben we gewerkt aan een aanraakvriendelijke versie van Fortnite voor mobiel, geleverd via de cloud. Hoewel pc-games in de GeForce NOW-bibliotheek het beste worden ervaren op mobiel met een gamepad, biedt de introductie van aanraakbediening gebouwd door het GeForce NOW-team meer opties voor spelers, te beginnen met Fortnite.

Vanaf vandaag kunnen GeForce NOW-leden zich aanmelden voor een kans om deel te nemen aan de tijdelijke Fortnite Closed Beta voor mobiele apparaten. Nog geen bestaand lid? Geen zorgen. Registreer voor een GeForce NOW-lidmaatschap en meld je aan om in aanmerking te komen voor de gesloten beta zodra de ervaring volgende week begint uit te rollen. Upgrade naar een Priority- of RTX 3080-lidmaatschap om met voorrang toegang te krijgen tot gameservers. Een betaald GeForce NOW-lidmaatschap is niet vereist om deel te nemen.
 
Voor tips over gameplay of een opfrisser over het spelen van Fortnite met touch-besturing, kijk je op de aan de slag-pagina van Fortnite.
Meer touch-games

En we zijn nog maar net begonnen. Cloud-naar-mobile-gaming is een geweldige kans voor uitgevers om hun games in de handen van meer gamers te krijgen met aanraakvriendelijke versies van hun games. Pc-games of game engines, zoals Unreal Engine 4, die Windows touch events ondersteunen, kunnen eenvoudig mobiele touch-ondersteuning inschakelen op GeForce NOW.

Ze werken samen met andere uitgevers om meer touch-enabled games toe te voegen aan GeForce NOW. En kijken uit naar meer uitgevers die volledige pc-versies van hun games streamen naar mobiele apparaten met ingebouwde touch-ondersteuning – en zo miljoenen bereiken via de Android-app en iOS Safari-apparaten

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: