Home Gaming Geweldig racen wacht in het ‘Forza Horizon 3’ Logitech G Car Pack

Geweldig racen wacht in het ‘Forza Horizon 3’ Logitech G Car Pack

by Mark van Truijen

Op de voet gevolgd na het nieuws dat Forza Horizon 3 Beste Racing / Sport categorie op de 2016 Game Awards heeft gewonnen, is vandaag het nieuwste car pack – de Logitech G Car Pack onthuld, bestaande uit zeven verbazingwekkende voertuigen om heerlijke rijervaringen te beleven tijdens de feestdagen. Met als hoogtepunt het Bentley EXP 10 Speed 6 Concept. Tuurlijk, deze is misschien nog niet berijdbaar in de echte wereld, maar het is gemakkelijk om de mooie versmelting van prestaties en luxe van deze auto te waarderen in Forza Horizon 3.

De resterende lijst in de Logitech G Car Pack is diep in unieke rijervaringen. De Morgan 3 Wheeler maakt zijn debuut in Forza, met zijn unieke ontwerp waardoor het een zeer gevraagde auto van fans over de hele wereld is. De Morgan is gekoppeld aan het vroeg-Amerikaanse muscle in de 1965 Pontiac GTO en langverwachte import zoals de 1992 Toyota Supra. Er is ook Jaguar’s SUV debuut en de nieuwste speedster van Mercedes-AMG, naast een Australische zeldzaamheid in de 1996 HSV GTSR.

De Logitech G Car Pack is onderdeel van de Forza Horizon 3 Car Pass, die beschikbaar is als een aparte aankoop of als onderdeel van de Ultimate Edition van Forza Horizon 3. Spelers kunnen ook de car pack apart kopen in de Xbox Store.

En, vergeet niet dat we volgende week op 13 december de Blizzard Mountain expansion voor Forza Horizon 3 lanceren! Met extreme hoogtes, sneeuw, ijs en sneeuwstormen, en een gloednieuwe lijst van verbazingwekkende voertuigen om in te rijden, belooft Blizzard Mountain een bevroren avontuur anders dan alles wat je eerder hebt gezien in Forza te zijn.

Ga naar ForzaMotorsport.net om de volledige lijst van auto’s die in het Logitech G Car Pack komen en krijg het laatste nieuws op de uitbreiding van Blizzard Mountain.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: