Home Gaming Gerucht: Lords of the Fallen verschijnt 13 oktober

Gerucht: Lords of the Fallen verschijnt 13 oktober

by Pim, Sel

Het wachten op Lords of the Fallen is lang geweest. Ontwikkeld door Deck13, kwam het oorspronkelijke spel bijna een decennium geleden uit, terwijl de veronderstelde opvolger sindsdien te maken heeft gehad met herstarts en vertragingen in de ontwikkeling. Dit jaar krijgt de serie echter weer wat aandacht met een volledige herstart ontwikkeld door Hexworks, en we weten nu mogelijk ook wanneer we het precies kunnen verwachten.

Op Twitter heeft @ALumia_Italia – een pagina die de Xbox Store-backend en eventuele updates daarvan bijhoudt – beweerd dat Lords of the Fallen op 13 oktober later dit jaar zal worden uitgebracht voor pc en consoles.

De pagina vermeldt geen specifieke tijdlijn voor wanneer ontwikkelaar Hexworks en uitgever CI Games klaar zullen zijn om de releasedatum van de Soulslike action-RPG aan te kondigen, maar als deze lek juist is, zou men verwachten dat er in de komende weken en maanden nieuwe details over het spel zullen worden onthuld in een veel regelmatiger en consistent tempo.

Met evenementen zoals Summer Game Fest, PlayStation Showcase, Xbox Games Showcase en meer die gepland staan (of in het geval van PlayStation, naar verluidt gepland), is er uiteraard geen gebrek aan showcases waar het spel mogelijk het podium kan betreden.

Lords of the Fallen wordt ontwikkeld voor PS5, Xbox Series X/S en pc.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: