Home Gaming Gerucht: Arkane Studios volgende titel word aangekondigd tijdens The Game Awards

Gerucht: Arkane Studios volgende titel word aangekondigd tijdens The Game Awards

by Pim, Sel

Het lijkt erop dat Redfall mogelijk een aanzienlijke deuk heeft achtergelaten in het trackrecord en de reputatie van Arkane Studios als geheel, maar dit is nog steeds de studio die ons games heeft gebracht zoals Dishonored, Prey en Deathloop. Dus er zal natuurlijk veel opwinding zijn over wat ze hierna zullen ontwikkelen. Interessant genoeg zullen we eigenlijk vrij snel wat informatie hierover krijgen, volgens een recente lek.

Prominente leaker Nate the Hate heeft beweerd in een recente aflevering van zijn podcast dat de volgende game van Arkane Studios zal worden aangekondigd tijdens The Game Awards later deze week, op 7 december. Gezien het feit dat Redfall is ontwikkeld door Arkane Austin, kunnen we waarschijnlijk aannemen dat de volgende game van de ontwikkelaar afkomstig zal zijn van Arkane Lyon, het team achter Dishonored 2 en Deathloop.

Hoewel er in het verleden suggesties zijn geweest dat er een vervolg op Deathloop in ontwikkeling is, is er ook een goede kans dat deze aankondiging uiteindelijk een nieuwe Dishonored-titel wordt. Eerder dit jaar onthulden gelekte interne documenten van Microsoft tijdens het proces van het bedrijf met de FTC dat Dishonored 3 in ontwikkeling was.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x