Home Gaming Geniet van een gezamenlijke draai aan een klassieker met ‘Timeline Twist’, gelanceerd in het voorjaar van 2023

Geniet van een gezamenlijke draai aan een klassieker met ‘Timeline Twist’, gelanceerd in het voorjaar van 2023

by Jos Vis

Vandaag hebben Zygomatic en Asmodee hun nieuwste titel aangekondigd, Timeline Twist, een nieuwe versie van de populaire Timeline-serie. Met een focus op coöperatieve strategische gameplay, daagt Timeline Twist spelers uit om samen te werken en historische gebeurteniskaarten in chronologische volgorde te plaatsen. Timeline Twist staat gepland voor een release in het voorjaar van 2023 in de Asmodee-winkel en bij geselecteerde retailers.

Timeline Twist bevat 100 unieke kaarten, elk met een andere historische gebeurtenis, die spelers samenwerken om op een tijdlijn te plaatsen en punten te verdienen. Het doel van elk team is om zoveel mogelijk van hun kaarten correct op de tijdlijn te plaatsen voor hun tegenstanders. Spelers hebben meer nodig dan alleen historische kennis om te slagen in Timeline Twist, met regels die zijn ontworpen om strategisch denken en teamwerk te belonen.

“Timeline Twist is een toegankelijke ervaring die is ontworpen om gezinnen aan tafel te krijgen en tegelijkertijd een uitdaging biedt aan doorgewinterde kaartspelexperts”, zegt Frédéric Henry, hoofdontwerper voor Timeline Twist. “Onze opnieuw ontworpen Timeline-regelset beloont teamwerk en creëert een benaderbare omgeving waar iedereen zich welkom voelt. Timeline Twist is perfect voor spelers die een nieuwe titel willen introduceren in de bordspelavond voor het hele gezin.”

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: