Home Gadgets Geniet van digitale geluidskwaliteit met Sony’s DAB+ assortiment

Geniet van digitale geluidskwaliteit met Sony’s DAB+ assortiment

by Jos Vis

Digitale etherradio DAB+ is het afgelopen jaar flink gegroeid bij de doelgroep tussen 25 en 65 jaar. Al meer dan 75 Nederlandse landelijke en regionale, publieke en commerciële radiozenders zijn te beluisteren in deze digitale kwaliteit. Om het beste uit deze technologie te halen zijn de Sony DAB+ radio’s onmisbaar. Sony’s XDR-S41D, XDR-S61D, XDR-C1DBP en ZS-PS55B beschikken over de techniek om het DAB+ signaal te ontvangen en dit te converteren naar hoogwaardige geluidkwaliteit en bevatten onder andere diverse functies om hier optimaal gebruik van te maken.

XDR-S41D

Wakker worden met muziek in topkwaliteit wordt mogelijk gemaakt dankzij de XDR-S41D. Deze draagbare portable radio kan gemakkelijk digitale signalen opvangen via de ether en omzetten naar een prachtig geluid via de DAB+ technologie. Dankzij zijn lichte gewicht en compacte ontwerp is dit model ideaal voor onderweg. De radio kan dankzij de Wake-Up en Sleep-Timer automatisch aan en uit worden gezet. De speaker heeft een uitgangsvermogen van 650mW en voor de headphone is er een hoofdtelefoonuitgang om gemakkelijk muziek te luisteren zonder anderen te storen. Naast de speaker bevindt zich een Lcd-scherm waar de functies, tijd en batterijduur overzichtelijk worden getoond. Als dit nog niet voldoende is bevat de XDR-S41D vijf voorkeuzeknoppen voor 5 radiozenders. Combineer de verschillende kleuren zwart, blauw, rood en gebroken wit – waarin de XDR-S41D verkrijgbaar is – met een persoonlijke stijl of inrichting.

XDR-S61D

Mensen die hoge eisen stellen aan de geluidskwaliteit van hun portable radio zullen zeer tevreden zijn met de draagbare XDR-S61D portable radio. De DAB+ technologie van de XDR-S61D levert een geweldige geluidservaring. Evenals de XDR-S41D bevindt zich naast de speaker een Lcd-scherm dat een overzicht geeft van de actieve instellingen, de tijd, functies, batterijstatus en informatie over het station wordt weergegeven. De Wake-Up en Sleep Timer zorgen ervoor dat de wekker automatisch wordt aan- of uitgezet. Uiteraard kunnen de vijf directe DAB en FM voorkeuzeknoppen niet missen bij de XDR-S61D. Sony maakt zo het vinden van muziekzenders een kwestie van slechts een druk op de knop. De radio beschikt over een hoofdtelefooningang en de XDR-S61D is verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw, rood en gebroken wit.

XDR-C1DBP

Onderweg genieten van je favoriete radiostations kan met de XDR-C1DBP draagbare DAB-wekkerradio. Dankzij de vijf digitale voorkeuze stations zijn kanalen makkelijk te vinden en compleet ruis loos te luisteren. Het dimbare lcd display stoort niet tijden de nachtrust en dankzij het dubbele alarm is het in te stellen om wakker te worden met de radio of zoemer. Dankzij het compacte en lichtgewicht design van slecht 560 gram en de meegeleverde back-up batterij kan de radio overal mee naartoe worden genomen en komt het nooit voor dat de radio opeens zonder stroom zit. Het is ook nog eens mogelijk om een telefoon op te laten via de USB-poort. De wekkerradio beschikt over een digitale DAB/DAB+ radiotuner waardoor het een geweldig heldere geluidsbeleving kan produceren. De XDR-C1DBP is verkrijgbaar in het grijs.

ZS-PS55B

Geniet van de nieuwste tunes kan met de ZS-PS55B, hiermee luister je naar je favoriete muziek en radiozenders in geweldige kwaliteit. Deze cd-boombox is gemaakt voor gebruik met USB-apparaten en speelt met gemak de meeste audiobestanden af, en natuurlijk ook nog de cd’s zelf. Het is zelfs mogelijk om drie zenders terug te vinden met maar één druk op de knop. Daarnaast is het mogelijk om eenvoudig door alle functies van de boombox te navigeren. Naast dat de boombox twee speakers heeft, is het ook makkelijk om mee te nemen door de uitklapbare hendel. De cd-speler heeft naast de ingebouwde speakers de optie om muziek en radio te luisteren via een 3.5mm kabel naar bijvoorbeeld een headphone of externe speaker, ook het is natuurlijk ook mogelijk om via de boombox muziek van bijvoorbeeld je telefoon af te spelen. De ZS-PS55B is verkrijgbaar in het zwart.

Over Sony Corporation

Sony Corporation is een creatief entertainmentbedrijf met een duurzame technologische basis. Van game- en netwerkservices tot muziek, films, elektronica, semiconductors en financiële diensten – het doel van Sony is om de wereld te verrijken met emotie via creativiteit en technologie. Voor meer informatie, bezoek: http://www.sony.net

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d