That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Gaming, Highlighted, PS Vita, PS3, PS4

Geniet van 25% korting op een PlayStation®Plus lidmaatschap van 12 maanden

Sony Interactive Entertainment Europe (SIEE) heeft aangekondigd dat alle spelers, inclusief huidige PlayStation®Plus-leden, kunnen genieten van 25% korting op de prijs van een PS Plus-lidmaatschap van 12 maanden.

Deze aanbieding is verkrijgbaar via de PlayStation™Store vanaf 15 maart 2019 tot 26 maart 2019 om 11:00 uur.
Via de PS Store is de promotie enkel beschikbaar voor PS4-bezitters, die momenteel geen PS Plus abonnement hebben. Lees hier meer details over de promotie en de voorwaarden. 

Daarnaast is de korting ook beschikbaar bij deze deelnemende retailers: Game Mania, MediaMarkt, Bol.com, Wehkamp en Nedgame.
De korting op dit abonnement is in de winkel eveneens verkrijgbaar voor gamers die momenteel al PS+ hebben, dus voor alle spelers die aan de algemene voorwaarden voldoen. De aanbieding is geldig van 15 tot en met 26 maart.

Bekijk hier de algemene servicevoorwaarden.

Met een PlayStation Plus-abonnement kan je online spelen tegen gamers van over de hele wereld. De dienst heeft wereldwijd miljoenen leden die kunnen genieten van exclusieve features en voordelen, waaronder PlayStation®4 (PS4™) online multiplayer, elke maand twee gratis PS4-games, exclusieve kortingen in de PlayStation Store, online opslag voor gamegegevens en bonusgames.

Volg deze link voor meer informatie over PS Plus

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE