Home Gaming Genesis – De gratis PS4 MOBA is meer dan 600.000 keer gedownload

Genesis – De gratis PS4 MOBA is meer dan 600.000 keer gedownload

by Jos Vis

Na vijf weken en meer dan 600.000 downloads na de eerste release, heeft ontwikkelaar Rampage Games hun eerste content-update uitgerold voor GENESIS, de actievolle online multiplayer-strijdarena (MOBA) die is geoptimaliseerd voor controllers. De update introduceert een nieuw Battle Pass-systeem, een unieke held voor twee spelers en vooral rangorde, evenals vele verbeteringen aan de gameplay. GENESIS is beschikbaar als gratis download exclusief voor PlayStation 4.

Helden en kampioenen

Met de nieuw toegevoegde Genesis Pass kunnen spelers spannende nieuwe uitdagingen ontgrendelen en exclusieve items winnen in seizoen 1. Verkrijgbare beloningen zijn onder andere verbluffende nieuwe skins, speciale helden, krachtige wapens, extra avatars en nog veel meer permanente items. De Genesis Pass bestaat uit twee delen: de Champion Pass en de Hero Pass. Om het volledige potentieel van het seizoen te ontgrendelen, kunnen spelers Energy Credits, de premium valuta van het spel, gebruiken om de Champion Pass te verwerven. Deze pas geeft toegang tot alle uitdagingen en biedt de meeste beloningen. De Hero Pass is gratis beschikbaar voor alle spelers. Het bevat een breed scala aan krachtige beloningen, waaronder de unieke nieuwe Hero Mitch en Cuth.

Mitch en Cuth

GENESIS biedt spelers een overvloed aan keuzes als het gaat om helden. Afkomstig van verschillende rassen, facties en planeten, waren in totaal 27 helden al beschikbaar toen Genesis voor het eerst werd uitgebracht. Met de nieuwste update levert Rampage Games nummer 28 – de meest unieke held tot nu toe: Mitch en Cuth is een held die door twee spelers tegelijkertijd wordt bestuurd.

Broers Mitch en Cuth werden bekend door dit dodelijke maar lucratieve evenement. Beide helden blinken uit in verschillende vaardigheden, waardoor het extreem moeilijk is om tegen ze in te gaan. Om gebruik te kunnen maken van de volledige vaardigheden van Mitch en Cuths, moeten spelers als een team werken. Elke speler heeft de beschikking over vier verschillende vaardigheden. Terwijl Mitch zijn zelfdodende vermogen aan het versterken is, moet Cuth vijanden bestrijden en Mitch beschermen tegen gevaar.

Gerangschikte modus

Omdat GENESIS nu meer dan een maand beschikbaar is en spelers tijd hebben gehad om vertrouwd te raken met de helden, hun vaardigheden en vaardigheden, is het nu tijd om de gerangschikte modus te introduceren! Er zijn 7 niveaus in de gerangschikte modus en ze zijn: Cadet, Ensign, Lieutenant, Commander, Captain, Admiral en Grand Admiral. Zodra spelers Lieutenant bereiken, ontvangen ze een aantal zoete beloningen voor het doorlopen van de gelederen – sleutels voor buitenkisten, geweldig uitziende skins voor helden, die liggen allemaal binnen het bereik van de speler. Natuurlijk, hoe hoger ze klimmen, hoe zwaarder de concurrentie.

GENESIS is gratis te spelen en exclusief beschikbaar voor PlayStation 4. Meer informatie over de game is te vinden op de officiële website op http://www.genesismoba.com/.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: