Home Gaming GELOOF JIJ IN YETI’S? Check Far Cry 4

GELOOF JIJ IN YETI’S? Check Far Cry 4

by Mark van Truijen

Valley of the Yetis, de nieuwe downloadbare content voor de geprezen shooter Far Cry 4, is vanaf vandaag verkrijgbaar via de Xbox Marketplace voor Xbox One en Xbox 360 en voor PC via Steam en Uplay. Vanaf morgen, 11 maart, is Valley of the Yetis verkrijgbaar via de Playstation Store voor PlayStation®4 en PlayStation®3.

 

In Valley of the Yetis kom je als Ajay Ghale terecht in een vallei bovenaan de Himalaya’s in Kyrat, nadat je helikopter is gecrasht op een bergkam. Om te overleven moet je een kamp innemen om te schuilen en het verdedigen tegen leden van een mysterieuze sekte. Maar zelfs al hou je de sekteleden buiten, moet je nog steeds oppassen voor de mythische en gevaarlijke yeti’s die zich in de vallei bevinden.

 

De Valley of the Yetis DLC bevat:

  • EEN NIEUWE OPEN WERELD: Ontdek en overleef een nieuw landschap in Kyrat. De prachtige top van de Himalaya’s wacht op je!
  • VERDEDIG EN UPGRADE JE KAMP: Verover een vijandelijk communicatiestation en gebruik het als safe house. Je versterkt het kamp door overdag zijmissies te voltooien en het ’s nachts te verdedigen tegen vijanden.
  • ONTHUL HET MYSTERIE: Een mysterieuze sekte woont in deze vallei en verbergt een geheim, gebaseerd op oude legendes. Onthul het geheim achter de sekte van de ‘Awakened Ones’ en overleef de yeti’s.

 

Valley of the Yetis is verkrijgbaar als onderdeel van de Far Cry 4 Season Pass of kan apart aangekocht worden. De Season Pass bevat naast Valley of the Yetis ook The Syringe, Escape from Durgesh Prison, het Hurk Deluxe Pack en Overrun.

 

De Far Cry 4 Season Pass is verkrijgbaar voor de PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One,Xbox 360 en Windows PC.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: