Home Gaming Geheimen van de ontwikkelaar onthuld in Inside Final Fantasy XII The Zodiax Age video

Geheimen van de ontwikkelaar onthuld in Inside Final Fantasy XII The Zodiax Age video

by Pim, Sel

Square Enix heeft vandaag een gloednieuwe video onthuld in de doorlopende ‘Inside FINAL FANTASY®’-serie, die een kijkje geeft in de ontwikkeling van een aantal van de meest geliefde delen in de klassieke serie.

In de video ‘Inside FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE™’ bespreken de talentvolle creatieve geesten achter de geliefde game het ontstaan van de game en hun inspiratie voor de uitgestrekte en magische wereld Ivalice, inclusief interviews met de regisseur van de game Takashi Katano en producer Hiroaki Kato.

De ‘Inside FINAL FANTASY’ serie neemt kijkers mee op een reis door de geschiedenis van de serie en brengt interviews samen met een verscheidenheid aan originele makers, artiesten en ontwikkelaars. Eerder uitgebrachte video’s in de serie hebben een uitgebreide kijk gegeven in de ontwikkeling van de vereerde, fan-favoriete titels FINAL FANTASY IXChocobo’s Mystery Dungeon EVERY BUDDY!™,FINAL FANTASY VII and FINAL FANTASY X/X-2 HD Remaster. Volg het YouTube-kanaal FINAL FANTASY voor updates in de ‘Inside FINAL FANTASY®’-serie: https://www.youtube.com/finalfantasy

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d