Home Gaming GeForce RTX 2060 SUPER en GeForce RTX 2070 SUPER Beschikbaarheid, Bundel Uitgebreid naar Alle RTX GPUs, DX12 Prestatieverbeteringen, Drie Nieuwe G-SYNC Compatible Displays, FrameView voor iedereen toegankelijk.

GeForce RTX 2060 SUPER en GeForce RTX 2070 SUPER Beschikbaarheid, Bundel Uitgebreid naar Alle RTX GPUs, DX12 Prestatieverbeteringen, Drie Nieuwe G-SYNC Compatible Displays, FrameView voor iedereen toegankelijk.

by Pim, Sel

SUPER WOENSDAG

Onze nieuwe GeForce RTX 2060 SUPER en GeForce RTX 2070 SUPER grafische kaarten zijn nu wereldwijd beschikbaar. Ze zijn tot wel 25% sneller dan onze vorige GPUs, en dankzij uiteenlopende custom versies van onze partners zoals ASUS, Colorful, EVGA, Gainward, Galaxy, Gigabyte, Innovision 3D, MSI, Palit, PNY en Zotac, is er voor elk budget en elke smaak een krachtig model beschikbaar. De verschillende kaarten en modellen zijn breed verkrijgbaar via leidende e-tailers en retailers. Speciale Founders Editions zijn bovendien beschikbaar via GeForce.com.

CONTROL AND WOLFENSTEIN: YOUNGBLOOD BUNDEL UITGEBREID

Belangrijk om te onthoduen: special modellen komen gezamenlijk met een versie van Control en Wolfenstein: Youngblood, twee ray-traced titels die alle voordelen van de prestaties en features van de nieuwe SUPER GPUs ten volste zullen benutten. Aanvullend kunnen we melden dat deze bundelpromotie nu ook van toepassing is op onze complete RTX line-up van producten. Dat betekent dat RTX GPUs, waaronder met RTX-uitgevoerde desktop en laptops van onze wereldwijde partners, ook in aanmerking komen voor deze promotie.

NIEUWE GAME READY DRIVER LEVERT NOG MEER DX12 PRESTATIEVERBETERINGEN

NVIDIA heeft de nieuwe Game Ready Driver uitgebracht hetgeen significante  prestatieverbeteringen voor de DirectX 12 versies van Metro ExodusStrange Brigade, en Tom Clancy’s Division 2 oplevert. Check alle achtergronden en details over hoe de prestaties van DX12 titels gaandeweg steeds beter worden hier.

Deze driver voegt tevens ondersteuning toe voor de GeForce RTX 2060 SUPER – en GeForce 2070 SUPER GPUs alsook drie nieuwe G-SYNC compatible schermen, te weten de LG 34GL750, de HP 25mx, en de HP Omen X 25f). 

NVIDIA FRAMEVIEW VANAF NU BESCHIKBAAR VOOR PUBLIEK

Vandaag markeert tevens de lancering van NVIDIA FrameView, onze performance en power benchmarking applicatie. Grafische kaarten zijn dure investeringen voor gamers met als doel om tenminste twee tot drie jaar lang de beste gameprestaties te leveren. Het is daarom extra belangrijk dat de benchmarks voor deze kaarten accuraat en uitvoerig zijn, en alle belangrijke facetten coveren zoals het tonen van framerates, frametimes, energieverbruik, prestaties per watt en nog veel meer.

Tot op heden heeft nog geen enkele tool of app accuraat al deze resultaten in kaart kunnen brengen en daarom hebben we FrameView gecreëerd, een all-in-one benchmarking app die iedereen kan downloaden om gratis te gebruiken.

FrameView is in staat om data van alle bekende APIs en alle games beschikbaar te verzamelen dankzij de ondersteuning van DirectX 9, 10, 11 en 12, OpenGL, Vulkan, en Universal Windows Platform (UWP) applicaties. De app heeft een minimale, lichtgewicht impact op de overall prestaties tijdens het benchmarkend en de geïntegreerde overlay maakt het mogelijk om prestaties te bekijken tijdens het gamen.

Er is een uitzondering: AMD’s GPU-energieconsumptie API rapporteert waardes van de chip power en board power in plaats van de werkelijke waardes. Voor accurate gegevens dienen gamers contact op te nemen met AMD.

Kortom; als je de real-time GPU-prestaties en energiedata in games wilt (in)zien of verzamelen, is FrameView de tool voor jou. Deze levert meer en accuratere data op dan menig andere beschikbare tool of methode, hetgeen FrameView dé must-have app maakt op het gebied van benchmarking.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: