That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, PC, PS3, PS4, Wii U, Xbox 360, Xbox One

GeForce GTX 1050/1050Ti voor laptops

Met dezelfde inwendige siliconen, techniek en fabelachtige features zoals je die vindt bij de Pascal desktopmachines, levert de razendsnelle, krachtige GeForce® GTX 1050 fantastische gaming ervaringen voor laptops die nauwelijks 17mm dun zijn. Bovendien ondersteunt deze de laatste uitbreidingen van de NVIDIA BatteryBoost™ voor een nog langere batterijduur als je laptop niet is aangesloten op het stroomnet.

Met de nieuwe GTX 1050 en 1050Ti laptops kunnen gamers snelle, soepele ervaringen verwachten. Daarnaast zijn de volgende punten belangrijk:

  • Verwacht tot drie keer snellere prestaties en energie-efficiëntie in vergelijking met vorige generatie GPUs.
  • Speel klassieke en moderne games in 1080p op 60 FPS met aanvullende ondersteuning voor de nieuwste DirectX™ 12 features.
  • Verken geavanceerde grafische technologieën zoals NVIDIA GameWorks™ die zorg draagt voor meer interactieve en filmische ervaringen.
  • Geniet van GeForce Experience™– jouw pad naar fantastische PC gaming ervaringen.
  • Download Game Ready drivers, zorg dat je games altijd geoptimaliseerd zijn en deel je mooiste gaming momenten.
  • Wees creatief met NVIDIA Ansel™– een revolutionaire in-game camera die je professionele screenshots laat nemen.
  • Geniet van NVIDIA G-SYNC™ ondersteunende ‘boterzachte’ gameplay (enkel op modellen die deze functie ondersteunen uiteraard).
  • Net als bij een desktop kun je ook op je laptop los met je overclocking vaardigheden.

Er zijn meer dan 30 laptop-modellen die tijdens het eerste kwartaal dit jaar verscheept gaan worden, afkomstig van de toonaangevende OEMs. Alleen al deze week tijdens CES kun je hands-on gaan met uiteenlopende modellen van Acer, Alienware, ASUS, Dell, HP, Lenovo, MSI en anderen. Veel van deze modellen zullen later deze week al in de verkoop gaan, waarbij alle modellen uitgerust zijn met Intel’s nieuwste Kaby Lake platform voor laptops. Prijspunten zullen per OEM variëren maar wij verwachten een retailprijs die rond de $699 dollar zal beginnen.

De OEM-partners van Nvidia zullen tijdens deze week op CES hun eigen aankondigen maken, dus zorg dat je het nieuws scherp in de gaten blijft houden.

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE