That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gadgets, Gaming, PC, PS4, Xbox One

GeForce Gamers zijn Game Ready voor Sea of Thieves! Call of Duty WWII en Tekken 7

Vandaag heeft NVIDIA een nieuwe Game Ready Driver voor Sea of Thieves uitgebracht. Deze driver zorgt er ook voor dat NVIDIA Highlights ondersteuning in een aantal grote titels ondersteuning krijgt: Call of Duty WWII en Tekken 7.  Daarnaast is de NVIDIA Ansel technologie nu ook van kracht in Star Wars Battlefront 2 dankzij deze driver.

Game Ready of Sea of Thieves

Beschikbaar op of voor de launch van de game, zorgen NVIDIA Game Ready Drivers altijd voor de beste spelervaring voor GeForce gamers. NVIDIA-engineers zijn tot de laatst mogelijke minuten bezig om gameprestaties te optimaliseren en gameplay te perfectioneren. En om de kwaliteit te staven en te garanderen, is iedere Game Ready Driver WHQL- gecertificeerd door Microsoft

Call of Duty WWII en Tekken 7 Krijgen NVIDIA Highlights

Een ander belangrijk aspect van NVIDIA Game Ready drivers is dat ze vaak worden gebruikt als een aanlevermechanisme om nieuwe features toe te voegen voor onze GeForce gebruikers. Deze Game Ready driver voegt ondersteuning van NVIDIA ShadowPlay Highlights en NVIDIA Ansel toe aan twee grote games: Call of Duty WWII and Tekken 7.

NVIDIA ShadowPlay™ Highlights neemt automatisch de beste gameplay-momenten van spelers op, zowel in videovorm als in screenshots, en maakt deze content vervolgens naadloos deelbaar via Facebook, YouTube of Imgur.

Star Wars Battlefront II Krijgt NVIDIA Ansel!

Met deze driver en de nieuwste patch kunnen GeForce gebruikers vanaf 21 maart genieten van NVIDIA Ansel in Star Wars Battlefront II. Door gebruik te maken van Ansel’s tools in de Arcade mode van de game, ben je in staat om een screenshot te nemen vanuit iedere hoek, om daar vervolgens filters aan toe te passen en het beeld verder te bewerken. Daarna kun je je beelden saven in een extra-speciale Super Resolutie en/ of 360-graden formaten, en zo waanzinnig spectaculaire, unieke in-game foto’s te creëren.

We houden bovendien een wedstrijd op onze nieuwe digitale art gallery www.SHOTWITHGEFORCE.com voor de allerbeste Star War Battlefront II screenshot. Heb je een foto gemaakt waar je bijzonder trots op bent, upload deze dan naar de Shot With GeForce website, en deel deze via Facebook en/of Twitter. Vergeet niet om je screenshot te taggen met @NVIDIAGeForce samen met de hashtag #SHOTWITHGEFORCE om kans te maken op fantastische prijzen.

Kingdom Come: Deliverance, Pure Farming 2018 en Q.U.B.E 2 Krijgen ook Ansel Ondersteuning.

We hebben in totaal vier nieuwe titels met Ansel op GDC. Star Wars Battlefront II krijgt Ansel ondersteuning op 21 maart en Kingdom Come: Deliverance in de nabije toekomst. Q.U.B.E 2 en Pure Farming 2018 zijn beide gereleased met NVIDIA Ansel.