That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: DVD/Blu-Ray, Movies, Nieuws

Geen regels en geen geheimen in Fifty Shades Darker – vanaf 7 juni verkrijgbaar

Jamie Dornan en Dakota Johnson zijn terug als Christian Grey en Anastasia Steele in Fifty Shades Darker, gebaseerd op de bestseller Vijftig Tinten Donkerder. Op 7 juni komt de Unmasked Edition van Fifty Shades Darker uit en worden de fans nog dieper meegezogen in de bedwelmende wereld van Christian Grey en Anastasia Steele. De meest sensuele film van het jaar verschijnt op 4K Ultra HD, Blu-ray DVD, Digital HD en On Demand. Het wereldwijde filmfenomeen dat oorspronkelijk werd aangewakkerd door E.L. James’ bestsellertrilogie, hitst de gemoederen verder op met het tweede hoofdstuk van het duister-verleidelijke verhaal dat de verbeelding van een wereldwijd publiek wist te prikkelen. De fans kunnen voortaan thuis de avond van hun leven meemaken met de Fifty Shades Darker Unmasked Edition, in de wetenschap dat er dit keer geen regels en geen geheimen meer zullen zijn.

Christian Grey (Dornan) probeert Anastasia Steele (Johnson) over te halen terug te komen in zijn leven. Voordat Anastasia hem een nieuwe kans geeft, eist ze dat Christian verandert. Terwijl het tweetal aan het wederzijds vertrouwen werkt, duiken er duistere figuren uit Christians verleden op. Jack Hyde (Eric Johnson) en Elena Lincoln (Kim Basinger) zijn vastbesloten om hun droom van een toekomst samen wreed te verstoren.

Fifty Shades Darker werd geregisseerd door James Foley (“House of Cards,” Fear) en in de bijrollen herkent u verder nog Bella Heathcote (Dark Shadows, “The Man in the High Castle”), en Oscar®winnares Marcia Gay Harden (Fifty Shades of Grey, Miller’s Crossing) en Rita Ora (Fifty Shades of Grey), allebei bekend van hun rol uit de eerste film.

FSD cms.jpg

Bonusmateriaal:
Zowel de DVD als de Blu-ray van Fifty Shades Darker bevatten, naast het voorproefje op Fifty Shades Freed, nog meer bonusmateriaal.
Op de DVD staan de volgende bonusfeatures:

  • Deleted Scenes
  • A Tease to Fifty Shades Freed
  • Writing Darker
  • Dark Reunion

Op de Blu-ray versie van Fifty Shades Darker staan naast de DVD bonusfeatures ook nog:

  • A Darker Direction
  • New Threats
  • The Masquerade
  • Intimate with Darker

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE