Home Gadgets Geef je moeder tijd cadeau! De Roomba 980-stofzuigrobot maakt schoon terwijl zij leuke dingen doet

Geef je moeder tijd cadeau! De Roomba 980-stofzuigrobot maakt schoon terwijl zij leuke dingen doet

by Mark van Truijen

Moederdag. Waarmee maak je je moeder pas echt blij? Vrije tijd, natuurlijk. En wel dankzij de iRobot® Roomba® 980. Want met een drukke baan, een gezin, een sociaal leven en een huishouden kan ze wel een paar extra uurtjes gebruiken. Zonde toch als ze haar kostbare tijd besteedt aan stofzuigen?

Met een stofzuigrobot is haar huis altijd schoon zonder dat zij hier iets voor hoeft te doen. Moeders bepaalt voor de Roomba 980 een schoonmaakprogramma: een- of tweestapsreiniging, randenreiniging of de Carpet Boost voor extra zuigkracht op vloerbedekking en tapijt. Met één druk op de knop gaat de stofzuigrobot voor haar aan het werk. Of nog beter: via de iRobot HOME-app zet mam ’m ook op afstand aan.

Hoe het werkt? De Roomba gebruikt een combinatie van drie geavanceerde technologieën om haren, stof en groter vuil op te zuigen. Door de sensoren weet de stofzuigrobot precies waar hij moet schoonmaken. Met de ingebouwde camera maakt hij een ‘plattegrond’ van het huis. Hierdoor onthoudt hij waar hij al is geweest en weet hij trappen en andere afstapjes te vermijden. En weet je wat het nog makkelijker maakt? De Roomba kan in een keer tot 185 m² schoonmaken en neemt daardoor het dagelijkse schoonmaakwerk over. Elke dag weer, zodat je moeder er geen omkijken naar heeft.

Kortom: hij doet het werk, terwijl je moeder heerlijk uit eten gaat met haar vriendinnen, een dagje ontspant in de sauna of haar work-out doet in de sportschool – ze komt altijd thuis in een huis met schone vloeren.

De iRobot Roomba 980 is verkrijgbaar in de elektronicawinkel voor een adviesprijs van 999 euro inclusief btw.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x