Home Gaming Geef het volk de hoop terug in Dragon Quest Builders op PlayStation 4 vanaf 14 oktober

Geef het volk de hoop terug in Dragon Quest Builders op PlayStation 4 vanaf 14 oktober

by Mark van Truijen

Generaties geleden werd het rijk Alefgard in duisternis gestort toen de held die de verschrikkelijke en verraderlijke Drakenheer – de heerser over alle monsters – moest verslaan, werd bedrogen en zich bij hem aansloot. Via de magische intriges van deze gemene schurk werd de mensheid verspreid door de wind en beroofd van de kracht om te bouwen. Nu zelfs het idee van creativiteit is gedegradeerd tot slechts een legende, zwerft het volk van Alefgard door de ruïnesvan hun voormalige thuisland, bedelend en zoekend in het stof om te overleven.

Maar nu verrijst er een legendarische figuur: een held die is gekozen door de Godin zelf. Hij gaat op pad om de kracht van creatie terug te geven aan het volk van Alefgard. Alleen als het wonder van verbeeldingskracht is teruggegeven aan het land zal de mensheid de boosaardige Drakenheer voor eens en altijd van zijn troon kunnen stoten!

DRAGON QUEST BUILDERS_20160718010946

Kenmerken

Bouw diverse unieke gereedschappen met materialen die je verzamelt en herbouw dorpen en steden om de verscheurde wereld van Alefgard weer tot leven te wekken.
Met een intuïtieve besturing bouw je in een mum van tijd de torens en kastelen van je dromen.
Speel op je eigen manier: een meeslepend DRAGON QUEST-verhaal, een wereld die wacht op verkenning en de vrijheid van sandbox gameplay zorgen voor een nieuwe en spannende spelervaring voor het hele gezien.
Strijd tegen beroemde monsters uit de DRAGON QUEST-serie en communiceer met schitterend ontworpen 3D-person

Day One Edition
Pre-order vanaf nu de Day One Edition en ontvang exclusieve bouwmaterialen om nog meer bouwplezier te beleven. Deze uitgave bevat een code voor het recept van de sticky blok, de gouden blok en de lente poeder, te gebruiken in de Terra Incognita (vrij bouwen)-modus.

day-one-edition

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x