Home GamingAndroid Gebruik je telefoon was webcam met CORSAIR

Gebruik je telefoon was webcam met CORSAIR

by Jos Vis

CORSAIR is verheugd aan te kondigen dat het de smartphone-app EpocCam heeft verworven.

EpocCam is een van de toonaangevende video-apps in de Apple App Store met meer dan 5 miljoen downloads, waardoor gebruikers hun iOS-apparaat, zoals een iPhone of iPad, gemakkelijk kunnen veranderen in een draadloze high-definition webcam voor Windows en macOS. EpocCam werkt naadloos samen met belangrijke videotoepassingen zoals Zoom, Skype, OBS Studio, Google Meet of Microsoft Teams om te chatten, streamen of opnemen in HD-resolutie.

EpocCam zal zich aansluiten bij CORSAIR onder zijn Elgato-dochter om zijn productportfolio voor content creator verder uit te breiden, waarbij EpocCam-maker en hoofdontwikkelaar Sami Grohn zich bij Elgato voegt als Principal Software Engineer.

Als eerste stap voorwaarts heeft Elgato vandaag EpocCam voor iOS opnieuw gelanceerd. Met een nieuwe digitale aanwezigheid en gebruikerservaring is EpocCam geïntegreerd in het bredere Elgato-ecosysteem van tools voor het maken van inhoud, waardoor gebruikers kunnen streamen, opnemen, samenwerken en er net zo gepolijst online uitzien als persoonlijk. Verdere opwindende updates voor EpocCam zijn al in ontwikkeling.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: