Home Gaming Gebruik je hersens met SEGA AGES Ichidant-R en Columns II

Gebruik je hersens met SEGA AGES Ichidant-R en Columns II

by Jos Vis

SEGA AGES laat je hersens gebruiken met twee briljante puzzelspellen die op 17 oktober aankomen, alleen voor Nintendo Switch.

Ichidant-R gaat voor het eerst naar het Westen en verlegt de grenzen van je brein terwijl je op zoek bent naar verborgen vampiers, een orkest dirigeert, UFO’s neerschiet en nog veel meer over 20 enorm gevarieerde minispellen die je lokaal of online kunt spelen! Mega Drive Mode voegt een RPG-achtige Quest Mode toe, een unieke Competitive Mode en een point-based Free Mode (Opmerking: Mega Drive Mode wordt alleen gepresenteerd met Japanse tekst).

Een andere titel die eerder alleen in Japan werd uitgebracht, Columns II neemt alles wat fans weten en leuk vinden aan het origineel en verhoogt de waarde dramatisch. Er is niet alleen een online versus-modus, een Stage Select-functie en een tafelbladmodus die het scherm van speler 2 180 graden roteert voor face-to-face gevechten, maar de originele Mega Drive-versie van Kolommen wordt meegeleverd! Er is zelfs een Infinite Jewels-modus waarmee je vrijwel voor altijd kunt spelen.

Ichidant-R
Oorspronkelijk uitgebracht voor Japanse arcades in 1994, bevat deze unieke spin-off van de geliefde klassieker Bonanza Bros. een compilatie van gekke minigames die scherp denken en snelle reflexen vereisen, allemaal in een fantasierijke middeleeuwse achtergrond waar je een prinses moet redden van de Demonen koning. Ervaar “puzzel en actie” in dit ultieme feestspel.

Columns II
Combineer juwelen, fossielen en schijven terwijl je door de tijd reist in de tweede aflevering van deze leuke en spannende puzzelserie. Bestuur de vallende stukken en streef drie-op-een-rij in elke richting om het scherm leeg te maken voordat ze naar boven stapelen. Schakel tussen meerdere spelmodi, zoals ‘Flash Columns’, waarbij je op flitsende juwelen mikt en geheime Jewel Case-personages ontgrendelt, of ‘Versus Columns’ die vrienden tegen elkaar opnemen.

Ichidant-R en Columns II zijn vanaf 17 oktober 2019 afzonderlijk verkrijgbaar in de Nintendo Switch eShop in Europa voor EUR 6,99. Voor meer informatie, bezoek de officiële website op http://segaages.sega.com/.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d