Home Gaming GC-2015: Blood Bowl 2 trailer

GC-2015: Blood Bowl 2 trailer

by Mark van Truijen

De ster spelers uit Blood Bowl 2 zijn te zien in de nieuwe Gamescom Trailer. Speciaal voor Gamescom komt de trailer voor Blood Bowl 2, de game die American Football combineert met de wereld van Warhammer. 

De ster spelers zijn de supersterren uit Blood bowl: ervaren spelers zie een levende legende zijn geworden en een wedstrijd naar hun hand kunnen zetten. Hun aanwezigheid op het veld zorgt ervoor dat de fans en toeschouwers helemaal los gaan.

Ster Spelers zijn enorm getalenteerd, met een lijst aan ervaring in Blood Bowl wedstrijden. Ze hebben exceptionele stats, hoger dan de gemiddelde speler, dit samen met extraordinary skills die de gewone speler niet bezit. Deze dodelijke combinatie van stats en skills maakt dat ze een kracht zijn om rekening mee te houden.

Om hun Skillset te compenseren zijn de kosten om deze spelers te huren dan ook erg hoog, en ze joinen je team enkel maar voor één wedstrijd. Maar als je het goud heb kan je ze huren, en misschien zelfs twee spelers.

Blood Bowl 2 is momenteel beschikbaar als pre-order, hierbij krijg je ook toegang tot twee extra rassen ( Wood Elves en Lizardmen). Spelers die via steam pre-orderen die krijgen ook toegang tot de multiplayer beta.

Blood Bowl 2 komt uit op de PS4, Xbox One en PC op 22 September.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x