Home Gaming Gamewarez komt met speciale Call of Duty: Modern Warfare Beanbag

Gamewarez komt met speciale Call of Duty: Modern Warfare Beanbag

by Jos Vis

Call of Duty-fans over de hele wereld verlangen naar 25 oktober 2019 – want deze dag markeert de officiële releasedatum van de gloednieuwe Call of Duty: Modern Warfare. En hoe kan er beter van deze cultshooter worden genoten via de console dan Call of Duty: Modern Warfare spelen met een vanuit een officiële zitzak? Deze is exclusief gemaakt door Gamewarez en Activision Publishing, Inc.

Het jonge gaming zitzaklabel uit Hessen, Duitsland en de gerenommeerde Amerikaanse uitgever die al hun krachten bundelde om eind 2018 een officiële Call of Duty: Black Ops 4 Limited Edition zitzak te lanceren. Nu zijn beide partijen klaar voor het volgende level met een gloednieuw versie die al enkele weken voor de officiële releasedatum beschikbaar is – en early bird-gamers kunnen de Call of Duty: Modern Warfare Limited Edition-zitzak nu al exclusief bestellen op https://www.gamewarez.de/en/products/ limited-edition /.

Net als zijn voorganger is de nieuwe Call of Duty: Modern Warfare Limited Edition zitzak gebaseerd op de zogenaamde Gamewarez Classic-serie – wat betekent dat de stevige rugleuning, het uitbreidbare zijvak aan de rechterkant en de headsethouder op de links zijn behouden. De binnenkant is gevuld met stofvrije EPS-kralen, terwijl de buitenschaal is gemaakt van extreem soepel, zwart synthetisch leer met kruissteek, wat de zitzak een bijzonder casual, hoogwaardige uitstraling geeft. Nieuw is de kobaltkleurige bies en het hoogwaardige borduurwerk met logo’s aan de voor- en achterkant van de zitzak. De Call of Duty: Modern Warfare zitzak is verkrijgbaar in een early bird-pakket met de nieuwe Call of Duty: Modern Warfare-game in een PlayStation- of Xbox-versie. Het is beperkt tot 250 stuks en zal afzonderlijk verkrijgbaar zijn incl. spel voor € 189,90 (RRP) en in een bundel met bijpassend station en spel voor € 229,90 (RRP). Als een speciaal hoogtepunt, Gamewarez

Verder zal Gamewarez ook een Call of Duty: Modern Warfare “Vizor” -versie lanceren: het ontwerp van deze zitzak is aangepast aan het uiterlijk van de game, het wordt geleverd met kobaltblauwe piping en Modern Warfare-logo’s aan de voor- en achterkant van de rugleuning. Het bovenwerk in de Vizor-editie is echter gemaakt van 100% polyestervezel – ademend en gemakkelijk schoon te maken. De adviesprijs voor de Vizor-editie is € 169,90 incl. het spel.

Beide versies, de nieuwe Call of Duty: Modern Warfare Limited Edition-zitzak en de Vizor-versie inclusief een game voor PS4 of Xbox, zijn nu exclusief verkrijgbaar op https://www.gamewarez.de/en/products/limited-edition /.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: