Home Gaming Games van Mindscape en Microids najaar 2016

Games van Mindscape en Microids najaar 2016

by Mark van Truijen

De avonturengameYesterday Origins staat bol van de onverwachte wendingen en neemt liefhebbers van mysterie en avontuur mee op een reis door de tijd en rond de wereld. Qua vorm is de game geïnspireerd op een stripverhaal maar bevat schitterende visuele effecten en dynamische schaduwen dankzij de sterke 3D engine.

In Yesterday Origins speel jij als John Yesterday en Pauline Petit, een stel onsterfelijken met een antiekwinkel in Parijs. Yesterday Origins teaser.jpgDoor de tijd heen en over de hele wereld beleven zij een groots avontuur.

Yesterday Origins is een coproductie van Microïds en Pendulo Studios, de makers van de wereldberoemde Runaway sage. De game wordt op 13 oktober verwacht voor PlayStation 4, Xbox One, PC en Mac. Klik hier voor meer informatie over de game.

Logo Moto Racer 4.jpgVeel spelers kennen de Moto Racer-serie nog uit de jaren negentig. Nu is de game echter geheel ‘future-proof’ terug. De mogelijkheid om in Virtual Reality te spelen, maakt dit de eerste VR-motorracegame. Maar, ook zonder VR-bril is het de moeite waard om de combinatie tussen motorcross en racing te ervaren.

In Moto Racer 4 kan online tegen elkaar worden gespeeld maar is het ook mogelijk om het op de bank in split-screen tegen elkaar op te nemen. Moto Racer 4 teaser.jpgDoor de arcadestijl zit je snel en gemakkelijk in de race. Replay-video’s kunnen makkelijk worden bewerkt en direct worden gedeeld op social media. Bekende en geliefde modi als Time Trial, Single Race en Championship zijn uiteraard in de game opgenomen.

Moto Racer 4 is ontwikkeld door Microïds en Artefacts Studio, onder toezicht van de oorspronkelijke ontwerper Paul Cuisset. De game verschijnt 3 november op PlayStation 4, Xbox One, PC en Mac en is tevens te spelen met PlayStation VR, HTC Vive en de Oculus Rift. Op PlayStation 4 komt naast het basisspel ook een Deluxe Edition uit met o.a. een steelbook en een season pass. Klik hier voor meer informatie over de game.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x