Home GamingAndroid “Games Made in Europe”: deadline voor aanmelding verlengd tot 4 april

“Games Made in Europe”: deadline voor aanmelding verlengd tot 4 april

by Jos Vis

Er is minder dan een week om je aan te melden voor de Games Made in Europe-showcase! De deadline voor ontwikkelaars en uitgevers om zich aan te melden voor het evenement is verlengd tot 4 april. Meer dan 40 geselecteerde games zullen te zien zijn tijdens het 4-daagse digitale evenement, georganiseerd door Capital Games en gehost door enkele van de meest invloedrijke streamers in heel Europa. Games Made in Europe vinden plaats van 25 mei om 17:00 tot 28 mei tot 23:55 CEST en omvatten livestreams, Steam-verkopen, conferenties, masterclasses en meer!

“Meer dan honderd studio’s hebben zich al aangemeld in heel Europa, maar we willen meer ontwikkelaars de kans geven om mee te doen en deel te nemen, inclusief kleinere studio’s uit alle Europese gebieden, zoals de Oost-Europese, Baltische en Scandinavische regio’s”, legt Cyrille Imbert uit, de president van Capital Games.

De gemarkeerde games worden geselecteerd door een panel van experts voordat ze live worden gestreamd op Twitch voor de duur van het evenement. Aanvragers kunnen een project voor Games Made in Europe registreren door dit formulier in te vullen en meer informatie te vinden via de officiële website. De deadline voor deelnemers om zich te registreren is 4 april om 23.59 CEST.

Games Made in Europe: presentatie van talenten die verwant zijn aan het Eurovisie Songfestival en voor de allereerste keer.
Het videogame-equivalent van Eurovisie, gericht op het tonen van Europees talent, wordt gefilmd in Parijs, maar uitgezonden op Twitch zodat de hele wereld het kan zien. Er zijn al meer dan 100 games ingezonden, zorgvuldig overwogen door een jury bestaande uit experts uit de industrie van gerenommeerde bedrijven zoals Focus Entertainment, CD Projekt, Thunderful, Stray Fawn Studio en Raw Fury.

Het programma omvat presentaties van de beste in Europa gemaakte games gedurende vier dagen van Twitch-livestreams, gehost door invloedrijke streamers in de sector. Uitgelichte games profiteren van promoties op Steam, en het evenement omvat een programma van conferenties, masterclasses, training en professioneel netwerken.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: