Home Gaming Gamers Charity SpecialEffect maakt One Special Game 2021-winnaars bekend

Gamers Charity SpecialEffect maakt One Special Game 2021-winnaars bekend

by Jos Vis

One Special Game maakte de winnende inzendingen voor hun game fan art-competitie bekend, waarbij de hoofdprijs werd toegekend aan een prachtig Fall Guys-ontwerp van gamekunstenaar Olly Klinkenberg (@Okkle).

De prijs voor de beste De Sims-poster ging naar Tazreen Tasnim (@tazreentasnim), terwijl de beste poster op basis van Broken Sword naar Glen Fox (@glenatron87) ging. Een juryprijs werd toegekend aan Andrea Motta (@osalvej) voor haar afbeelding op basis van Broken Sword.

Olly, uit Warwick, VK, zei: “Ik heb altijd van Fall Guys gehouden omdat het zo’n creatief en leuk spel is om te spelen. Ook al ben ik er maar in geslaagd om een ​​enkele kroon te winnen door honderden spellen, je kunt het niet leuk vinden om rond te rennen en te strompelen met alle andere kleurrijke bonen! Ik ben ongelooflijk blij dat mijn kunst de mogelijkheid heeft om geld en bewustzijn in te zamelen voor een goed doel dat zo geweldig en belangrijk werk doet als SpecialEffect.”

Olly wint de hoofdprijs van een Nintendo Switch OLED, £ 100 aan InsertCoin-vouchers, een Adobe Stock-jaarlicentie, een £ 100 voucher voor game-kledingbedrijf Insert Coin, een gamebundel van Perp Games, een mobiele SSD van G-Technology en een professionele beoordeling van de portefeuille.

Een aantal strikt Limited Edition-afdrukken van de wedstrijd zullen te koop zijn en alle opbrengsten gaan naar SpecialEffect hier: https://www.ebay.co.uk/usr/hestep1/. Elke afdruk wordt met de hand genummerd en gestempeld.

Nick Streeter van SpecialEffect zei: “De standaard van de inzendingen dit jaar was gewoonweg verbluffend. One Special Game is altijd een van de hoogtepunten van het hele #OneSpecialDay-evenement, maar dit jaar is het naar een hoger niveau getild. We kunnen Stephen Hey, Hollie Pattison en het team van Bastion niet genoeg bedanken voor al hun harde werk om het evenement zo succesvol te maken en het bewustzijn van het goede doel zo innovatief te verspreiden. Enorme dank ook aan alle juryleden die genereus hun talenten en tijd hebben gegeven, aan EA, Mediatonic en Revolution voor het toestaan ​​van hun titels, aan onze gulle One Special Game-partners en sponsors, en natuurlijk aan iedereen die meedeed.”

De jury voor One Special Game bestond uit gamekunstlegendes Lee Petty en Ron Ashtiani en Mediatonic’s Art Lead Anna Hollinrake. Juryleden van sponsors Sumo Digital, Ripstone, Escape Technology en Amiqus Recruitment.

De resultaten volledig:

  • Overall Winnaar en Fall Guys Categorie Winnaar – Olly Klinkenberg
  • Winnaar De Sims-categorie – Tazreen Tasnim
  • Winnaar van de categorie Broken Sword – Glen Fox
  • Eervolle vermelding – Andrea Motta voor hun op Broken Sword geïnspireerde ontwerp

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x